-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Değerli arkadaşlar şimdi bu noktada benim kafama takılan şeyler var.
Yerel bir haber sitem var, yerel haber siteme ajans aboneliği alırsam eklediğim haberler içerik bakımından özgün içerik mi oluyor. Ayrıca özgün içerik noktasında siteye başka ne ekleyebiliriz, Kentle ilgili makaleler, başka yerde yayınlanmamış resimler, videolar..gibi mi? Benzer içerikli site sahibi arkadaşlardan öneriler bekliyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Anladım dostum sağol.. Özgünlük noktasında tek başına haberler de pek kâr etmiyor anlaşılan, daha detaya girmek gerek, sonuçta haberler de bir noktada kopyala-yapıştır oluyor. Ekip işi gerçekten çok önemli, düzgün bir ekibimiz olabilse.. Ben hangi birine yetişeceğim, site işi basit değil hepimizin bildiği gibi, işin sosyal medya boyutu var, seo boyutu var, sitenin dizaynı, tasarım ve kodsal açıdan güncellenmesi, logosu, hızı, içeriğin derinliği bi sürü faktör var. En kötü ihtimal kendim günlük işi gücü bırakıp en azından 1-2 konuda makale yazacağım memleketle ilgili, mesela bir yerin tanıtımı gibi, örneğin bir parkın, bir caddenin gibi. Ama resimlerle desteklemek gerek, gidip o mekanların resmini çekmek gerek, hatta videosunu özgünlük böyle oluyor anladığım kadarıyla, o da gerçekten meşakkatli bir iş..
Yada siteye yazar bulmak, haftada 1-2 yazı yazabilecek köşe yazarı statüsünde ancak bildiğimiz blog'larda ki yazarlar gibi. Ama işte insanlar işin ucunda para olmayınca böyle şeylere pek yanaşmıyorlar. Güzel yazabiliyorsam gider kendi sitemi açar orda yazarım diyor veya gönüllü olarak yazı yazmak onlara zor geliyor, kim bilir belki site güncel ve aktif olursa insanlar kendileri yazar olmayı teklif ederler.. :)