-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, belki de çok soruldu ama ben gene soruyorum kusura bakmayın, konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim. Şimdi ben paybyme kart sahibiyim, biliyosunuz paybyme genellikle oyun alımlarında size daha iyi yardımcı oluyor. Onu sorunsuz kullanıyorum fakat internette bazı yerlerde geçmiyor normal olarak. Ben de ininal almayı düşünüyorum ama ne kadar iyi ne kadar kötü bilemedim. Mesela ininal'de her ay 1 tl kesiliyomuş, hesapta hiç para yoksa ne yapıyor? Ertesi ay para yüklersem 2 tl falan mı çekiyor yoksa o ay hiç para olmadığı için normal olarak çekemiyor ve o ay öyle geçip gidiyor mu? Kartı nerden alıyoruz? Ne kadar kart ücreti veriyoruz? Kartı paypala tanımlayabiliyor muyuz direk parayı banka hesabına değil de ininal'e atabiliyor muyuz? Bu gibi konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineering student
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Paypala tanımlarsın bu ay para yoksa para yüklendiğinde parayı keser migtos ve ptt den alabilirsin ücreti 5 tl ve icine para yuklemen gerekiyor alırken migrosta en az 25 ptt de 10 tl ininal para aktarımına ve para çekimine kapalı ininal yerine paypal nakit alabilirsiniz hem paypaldaki paranızı nakite çevirebilirsiniz veya payoneer alabilirsibiz