-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Geçmiş olsun dostum gitti mi hesabında ki mebla? ve peypal.com yazısını görmen gerekirdi, insalık hali gözden kaçıyor bazen
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Dikkatli olmak gerekiyor. Bu tarz yerler (PayPal, bankalar vs.) kullanıcılarından kesinlikle şifrelerini talep etmez veya doğrulamalarını söylemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bunu sadece internte hakim olmayan yutar sadece facebook yada alışveriş yapan adam sen ben yutmayiz bu yollardan çok geçtik tabi uyarmak gerek babamin bilgisayarina format atmaktan yoruldum her linke tıklıyor mesela habire virus exe yiyor. Bunu gectim hocam en basiti ticarette bile var dolandırıclık cok gitti paypal yuzunden param onun için sadece alışverişte kullanmak mantıklı
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
valla o kadr internetin içindeyim ben bile 50 tl dolandırıldım facebook profili hacklemişler iş arkadaşının hackleyen kişi sanki arkadaşımmış gbi benimle konuşuyor sonrada bir oyuna üye oldum senide üye yapmam lazım ben puan kazanıcam yardım edermisin diyor bende tmm diyorum o ara misafirim var evde fazla dikkatimi veremiyorum ve bir mesaj geliyor o mesaja evet de diyor bende mesajı okumadan evet yazıp gönderiyorum :D sonra haşırt the blackboard :D 150 tl cik ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Evet hepimiz az çok bilgi sahibiyiz ancak dalgınlığımıza gelebilir ya da inandırıcı bir metin ile karşılaşabiliriz.
Çok ingilizce bilmek de iyi bir şey değil ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com