lostyazilim

Paypal Hesapları Nasıl Çalınıyor?

7 Mesajlar 7.705 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

selcuktncl selcuktncl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek makale yazmayı seviyorum.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 37, (%97)
Günümüzde paypal hesapları, bir çok kişi tarafından çalınmakta ve **************ların sayısı her geçen gün artmaktadır. Paypal hesapları umduğunuzdan çok kolay bir şekilde çalınmaktadır. Sadece yetersiz bilgiye sahip olduğumuzdan bu paypal hesapları çalınmaktadır.

Paypal hesapları şu şekilde çalınıyor; sitelere üye olunurken kullandığınız şifre ile, paypal şifrelerinizin aynı olmasından kaynaklanıyor. Sitelere üye olurken, paypal şifrenizi hiçbir sitede kullanmamanız gereklidir. Bilhassa kötü amaçlı kurulan sitelere şifrenizi vermeyin. Paypal şifrenizi her zaman kullandığınız şifrelerden farklı olmasına dikkat edin. Eğer farklı değilse, şimdi paypal sitesine girerek bu şifrenizi güncelleyin.

Paypal bozdurma ve alma işlemleri yaparken şunlara dikkat edin.

1- Çalıntı hesap olup, olmadığına;
Çalıntı hesap olup olmadığını anlamak için, alışveriş yaptığınız kişinin paypal adresini alın ve mesaj atın. Size onay mesajı gelirse, yani mailinize sorduğunuz sorunun cevabı gelirse, bilin ki bu adres çalıntı değildir.

2- Her bireysel kişinin 1 adet paypal adresi vardır. 2. ve 3. kişilerin paypal adresi varsa sakının ve o kişiden alışveriş yapmayın.

3- Telefonlar konuşmalarınızı kayıt etme imkanınız bulunuyorsa; android telefonunuz varsa, mutlaka o kişi ile görüşmelerinizi kayıt edin. Karşı tarafın telefon görüşmeleri kayıta alınırken, karşı tarafa ses kayıtlarının alındığını belirterek izin alın. Bu sayede yasal bir işlem yapmış olursunuz.

4- Kesinlikle çok güvenseniz bile 1 hafta içerisinde 200 tl ve yukarısı paypal bozdurma ve alma işlemi yapmayın. Sonuçlarınız daha kötü olabilir. 200 değilse 2.000 tl dolandırılma yaşayabilirsiniz.

5- Paypal işlemlerinizi, çok büyük rakamlar ile yapacaksınız, paypalı mutlaka arayın ve paypaldan bu kişi tarafından teyit isteyin.

6- Paypal işlemlerinizde, karşı tarafın kredi kartından çekilerek, paypal ödemesi yapılması durumunda, bankanın ters ibraz çekme durumu bulunmaktadır. Bu yüzden, yine paypalı aramanız ve ödemenin nereden yapıldığını öğrenmeniz gereklidir. Ters ibrazlarda, paranızı almanız imkansızdır, banka direk paypal daki paraya el koyar. Kredi kartından gelen ödemeleri iade edin.

Şimdi aşağıdaki paypal sitesinden alınmış olan bilgileri okuyun ve çok dikkatli olun.

steel fatih83 nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

http://wmaraci.com/forum/paypal-diger-para-islemleri/paypal-karsiligi-cep-lira-yuklenir-127696.html
wmaraci
reklam

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Üstad güzel yazmışsın, benim tahmin ettiğim ************** (bu aralarda tüm forumlarda aktif) eski bir hostcu zamanında ***da 300+tradesi mevcut olan biri ve bir çok kişinin bilgileri elinde gerisini siz düşünün neler yapabilir.
deneme07

kişi bu mesajı beğendi.

yaramazca yaramazca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 13 / 32
  • Ticaret 44, (%100)
Pp forumunun altina bu arkadasimizim actigi iki konu da sabitlenmeli bencede. Ey adminler ve modlar. Duyun bizi. :)

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2211
  • Beğeniler 753 / 753
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam elinize sağlık anlatım harika

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
wmaraci
wmaraci

demirkurt94 demirkurt94 www.BizimSMS.Mobi Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bizim SMS
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 133 / 143
  • Ticaret 114, (%99)
ben paypal işlemleri yapıyordum şu an ara verdik yapmıyoruz bir paypal bozum işlemi yapan biri olarak aşağıdaki maddelre katulmıyorum. dolandırılma ihtimaline karşı bir kişinin birden fazla hesabının olması gayet mantıklı geliyor geliyor madde 2 için cevabım bu.
bir de madde 4 için işlemlerinde sıkıntı olmadığı ve güven konusunda sıkıntı hissetmediğiniz kişiyle neden alışveriş yapmayasınız tabii herkesin kendine göre limiti olur orası ayrı.
madde 1 ve 3 konusunda yazdıklarınız gayet güzel düşünülmüş teşekkürler.

selcuktncl selcuktncl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek makale yazmayı seviyorum.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 37, (%97)

demirkurt94 adlı üyeden alıntı

ben paypal işlemleri yapıyordum şu an ara verdik yapmıyoruz bir paypal bozum işlemi yapan biri olarak aşağıdaki maddelre katulmıyorum. dolandırılma ihtimaline karşı bir kişinin birden fazla hesabının olması gayet mantıklı geliyor geliyor madde 2 için cevabım bu.
bir de madde 4 için işlemlerinde sıkıntı olmadığı ve güven konusunda sıkıntı hissetmediğiniz kişiyle neden alışveriş yapmayasınız tabii herkesin kendine göre limiti olur orası ayrı.
madde 1 ve 3 konusunda yazdıklarınız gayet güzel düşünülmüş teşekkürler.

PayPal kullanıcı sözleşmesi gereği kullanıcılar bir tane Kişisel Hesap ve bir tane Ticari Hesap sahibi olabilirler. PayPal ana sayfasından kullanıcı sözleşmesi bölümünden ilgili başlıklar altında maddeleri görebilirsiniz.

Tespit edilmesi ve sakıncaları illegal olduğu için gereği yapılır.

http://wmaraci.com/forum/paypal-diger-para-islemleri/paypal-karsiligi-cep-lira-yuklenir-127696.html

WebUzmani WebUzmani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** M**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 4 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
paypal artik eskinie göre cok daha güvenli bi alana geldi yabancı bir ip hesaba erişmeye çalişrisa anında bloklanıyor felan özellikle bir keresinde pp üzeirnden ödeme yaparak dolandırlmiştim destek ekibi ile iletişime geçip sikayetçi oldum adamlar direk o hesaba el koyarak ücreti geri atmişlardi cok yardımcı oluyor paypal iyi ki var :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al