PopAds Payooner Ödeme Alma Sorunu |
13 Mesajlar | 2.317 Okunma |
Popads ilk zamanlarda alternatif bir kazanç sağlıyordu ama zamanla paypalın kapanması ile ödeme konusunda alternatif olarak payoneer ve Payza/Alertpay kaldı şimdi payoneer ilk kullanımda yıllık kullanım ücreti alıyor malumunuz yanılmıyorsam 29,50 $ civarı ve hesaba para aktarıldığı gibi güm kayboluyor neyse Payzayı bari kullanalım dedim. maalesef ödeme yöntemi konulmasına rağmen gönderim yapılmıyor kendilerine mail attım 2 ay ara ile her ikisinde de payza desteği şu an için sıkıntılı lütfen diğer alternatifleri deneyin denildi. Paypal'ın Türkiye desteğini çektiğini yazdım konuyla ilgileneceklerini söylediler gerçi bunu kendilerininde bildiğini çok iyi biliyorum. Payza konusuna gelince bu firmayıda Adfly ödemleri için denedim ve gayet başarılı oldu 15 $ gibi bir ödeme için 3 $ gibi bir kesinti oldu sanırım bu kesinti sabit 10,50 TL kesiliyor yani ve hesabıma 3-4 gün içerisinde geçti.
İşin özeti şu popads belki firmalar arasında hala geçerli bir kazanca sahip olabilir lakin ödemeyi aamadıktan sonra ne anlamı var. Ayrıca şunuda belirteyim 1 haftadır 5+5 er dolar şeklinde Payza ödeme diye gönderim yapılmış popads dan ve beklemede bekliyor sanıyorum para öyle askıda bekleyip gidecek ve iç edecekler parayı anlayacağınız cazibesini yitirdi benim için.