lostyazilim

PopAds Payooner Ödeme Alma Sorunu

13 Mesajlar 2.317 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Papiko Papiko Üşenme,Erteleme,Vazgeçme! Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 49 / 39
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Popads' den daha önce ödemeleri paypal üzerinden alıyordum. Sorunlar felan olunca mecburen Payooner ile almak zorunda kaldım. Popads üzerinden Payoonere kayıt oldum. 1-2 gün sonra kimlik fotokopisi felan istediler mail üzerinden gönderdim. Sonrasında ödeme Payooner hesabıma gönderildi. Yaklaşık 7-8 gün oldu ödemeyi halen alamadım. Hesaba girip bakınca işlem sürüyor diyor ama baya uzun sürdü, İlk defa payooner kullanıyorum belki de normaldir, Payonerde iş bankası hesabım ekli, Ödeme iş bankası hesabına yatırılır mı ? Yatırılırsa ne zaman yatırılır ? Veya payooner kartım olmak zorunda mı ? 200 $ olmadan parayı çekemezsiniz felan diye söylentiler duymuştum. Rica etsem Konu hakkında detaylı bilgi verecek arkadaş var mı ?

wmaraci
reklam

demircanuzer demircanuzer Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 1320
  • Beğeniler 270 / 414
  • Ticaret 24, (%100)
Bende ilk çekimi yaptım bekliyorum 3-4 iş günü diyor yani haftasonuna girmiş olabilirsin veya işbankasına süre farklı olabilir.

Alt limit 50dolar yalnız o yüzden sorun olabilir.

Edit: fotoğraf gelen paranın dekontu değil mi yanlış anlamadım. Eğer öyleyse çekim raporunu ssle bakalım işlemlr bölümünden.

Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com

• Üyelik 22.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 49 / 39
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam bugun 9. gün oluyor en geç 5 7 gün içerisinde gelir dediler, Alt limiti bilmiyordum dediğiniz gibi 50 $ ise ondanda olabilir.

Roka Roka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yönetim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 36 / 17
  • Ticaret 1, (%0)
Paypal'ı mum ile arar olduk...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 49 / 39
  • Ticaret 10, (%100)
Roka aynen hocam payooner rezillik bana göre

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Papiko hocam Payooner kadar sorunlu bir servis görmedim ben. Bir kart göndereceklerdi 3 ay da geldi o da ne çileyle yani. Tavsiyem başka bir ödeme yöntemi kullanın. Bir de başka bir konu da pm atacağım bakabilir misiniz ?

• Üyelik 22.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 49 / 39
  • Ticaret 10, (%100)
Aynen hocam öyle, Daha önce komisyon ile paypalcı arkadaşlar ile çalışıyordum sorunlar olunca payza ile ödeme istedim ödemenin 1 ayda anca gerçekleşeceğini söyleyince son olarak payoonere mecbur kaldım. Tabiki bakıyorum..

demircanuzer demircanuzer Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 1320
  • Beğeniler 270 / 414
  • Ticaret 24, (%100)
Güncellerim geldiğinde para bende ilk kez çekim yaptım. Fakat alt limit 50 dolar başta belirtmesi lazım çekim yaparken.

Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com

• Üyelik 22.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 49 / 39
  • Ticaret 10, (%100)
demircanuzer ben bilmiyordum belirtmede yoktu, okadar mail attım hiç bir cevap vermediler

McArea McArea WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Popads ilk zamanlarda alternatif bir kazanç sağlıyordu ama zamanla paypalın kapanması ile ödeme konusunda alternatif olarak payoneer ve Payza/Alertpay kaldı şimdi payoneer ilk kullanımda yıllık kullanım ücreti alıyor malumunuz yanılmıyorsam 29,50 $ civarı ve hesaba para aktarıldığı gibi güm kayboluyor neyse Payzayı bari kullanalım dedim. maalesef ödeme yöntemi konulmasına rağmen gönderim yapılmıyor kendilerine mail attım 2 ay ara ile her ikisinde de payza desteği şu an için sıkıntılı lütfen diğer alternatifleri deneyin denildi. Paypal'ın Türkiye desteğini çektiğini yazdım konuyla ilgileneceklerini söylediler gerçi bunu kendilerininde bildiğini çok iyi biliyorum. Payza konusuna gelince bu firmayıda Adfly ödemleri için denedim ve gayet başarılı oldu 15 $ gibi bir ödeme için 3 $ gibi bir kesinti oldu sanırım bu kesinti sabit 10,50 TL kesiliyor yani ve hesabıma 3-4 gün içerisinde geçti.

İşin özeti şu popads belki firmalar arasında hala geçerli bir kazanca sahip olabilir lakin ödemeyi aamadıktan sonra ne anlamı var. Ayrıca şunuda belirteyim 1 haftadır 5+5 er dolar şeklinde Payza ödeme diye gönderim yapılmış popads dan ve beklemede bekliyor sanıyorum para öyle askıda bekleyip gidecek ve iç edecekler parayı anlayacağınız cazibesini yitirdi benim için.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al