Yakın zamanda keşfettiğim bir site hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Sitede tüm popüler yazılımlar kategoriler halinde açıklamalı şekilde tanıtılmış. Özellikle görsel ve video düzenleme uygulamaları benim çok işime yarıyor. Çok sık kullanmaya başladığım için burada da site hakkındaki görüşlerimi bildirmek istedim. Öncelikle sitenin adresi bu: https://www.dizinbilgi.com.tr/

 

Site içerisinde açık kaynak kodlu yazılımlar kategorilerine göre dizinlenmiş. Tıpkı WM Aracı dizini gibi farklı kategorilerde yazılımların indirme linkleri yer alıyor. Ben görüntü düzenleme yazılımları içeriğini çok beğendim. Bunun dışında video düzenleme, ses düzenleme, yazılım geliştirme vs. kategorilerde yazılımlar derlenmiş. Ancak site tasarımı biraz eski gibi duruyor. Güncelleme yaparlarsa çok daha iyi olur.

 

Bunun dışında gereksiz reklamların olmaması çok iyi. Baya amme hizmeti yapıyorlar. Umarım yakın zamanda oyunlarla ilgili de dizin oluşturmaya başlarlar. Siz de siteyi inceleyerek görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.