Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
PTC yani tık başına para kazandıran bir sistem kurmayı düşünüyorum.Reklam veren ve yayıncılara özel.Bunu nasıl yaparım ? Host, script masrafları bana kaça patlar.Bildiğiniz en iyi ptc scripti hangisi vs konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların detaylıca anlatmalarını rica ediyorum.Eğer bunu yapabilirsem dürüst bir şekilde türkiye'de marka olabileceğime eminim.Başlangıçta 5 ay boyunca reklam verenden aldığım paranın tamamını reklam yayıncısına veririm.Mesela Tık başı 0.09 TL.Reklam verenden 100 tık 10 tl olarak alırım.1 tl bana 9 tl yayıncıya.Tutmaz mı sizce ? Tabii hepsinden önce önemli olan script.
Ek olarak : Hazır script kurulu bir site ile anlaşmak üzereyim.Ama sektörden pek haberim yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Aradığın sorularınb cevabını burda bulabilirsin.
http://www.buxhost.com/
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tutar tutmasına da suistimal edilme şansı çok yüksek. Birde güven konusu. tutunmanız çok zor fakat imkansız değil. 1 kez gözden düşerseniz birdaha asla sektörde isminiz duyulmaz.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tutulmanız zor ama gözden düşmeniz çok kolay olur.Eğer adhood reklam gibi yapar adamlara para vermez ve bahaneler öne sürer veya sitede reklama on kere tıklanmış siz daha fazla para kazanmak için 2-3 tık düşürürseniz tutunma imkanınız yok :( Ama dürüst bir şekilde yapar ve fiyatlar iyi olursa herkes destekler.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ödeme kesinlikle istenildiği zaman yapılacak.Ödemelerde sıkıntı olmaz.Sadece reklam veren nasıl bulurum ?