Pek çoğumuz sabahları mutsuz ya da sinirli uyanmaktayız. Ama sabah yapmayı heyecan ile beklediğiniz bir şey bulunduğunda mutlu uyanmak çok kolaydır. Bunun birçok yöntemi bulunur ancak biz sizlere denenmiş olup ve gerçekten işe yarayın yollar vermekteyiz. Tabiki bunları uygulamayı ilk önce istemek gerekir istemeden uygularsanız bir işe yaramaz yine üzgün yine mutsuz olursunuz.


Alarmınızı En Sevdiğiniz Şarkı Yapın



Sabahları en sevdiğiniz şarkıya uyanmak sizlere anında enerji vermektedir. Sevdiğiniz şarkıyla uyanmak, mutlu uyanmanızı sağlamaktadır.

Bir Gece Önceden Hazırlanın



Kıyafetlerinizi, çantanızı, öğle yemeğinizi önceden hazırlayın. Bu sayede sabah henüz gözünüzü açmadan anahtarlarınızı ve ne giyeceğinizi bulmaya çalışmanıza gerek kalmaz. Paniksiz sabah, mutluluk dolu bir sabah demektedir.

En Sevdiğiniz Duş Jelini Bulun



Sabahları duş almak size zor geliyorsa bunu çok daha cazip hale getirin. En beğendiğiniz kokulu duş jelini alın ve sabahları kalkdığınızda kendinize bu güzel kokuyla bir keyif yaşatın.

Yerlerin Temiz ve Düzgün Olması



Evinizi düzgün ve temiz tutmak sabahleyin uyku sersemi olarak bir şeylerin üzerinden atlayıp zıplamanıza gerek kalmayacağı anlamına gelmektedir. Böylece çok rahat hazırlanabilirsiniz.

Erken yatın



Mutlu uyanmanızın en kolay yolu uykunuzu almaktır. Kendi vücudunuz yeterli kadar dinlendiğinde siz ise, çok daha enerjik ve tazelenmiş uyanırsınız. Sizlere bu da mutlu uyanmanıza neden olur.

Sabah mesajı almak



Sabah sevdiklerinizden gelen mesajla uyanmak mutlu uyanmanın güzel yollarından biri olarak sayılır. Sabahları böylesine güzel bir mesaj almak herkesi mutlu etmektedir, siz de sevdiklerinize güzel bir günaydın mesajı atmayı ihmal etmeyiniz.

En sevdiğiniz anıyı çerçeveletin



Bazı anılarımız her zaman gülümsememizi sağlar. Eğer siz şanslıysanız bu anıları bir resim ile ölümsüzleştirmiş olursunuz. Sabah mutlu uyanmanın güzel yollarından biri de uyanır uyanmaz sevdiğiniz bir anının fotoğrafını görmektir ve o anı tekrar hatırlamaktır.

Kaynak: http://kizkiza.org/sabah-mutlu-uyanmanin-sirlari/