lostyazilim

Sahibinden'de 1 aylık ilan 99TL imiş?

23 Mesajlar 3.353 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Saydam Saydam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

ofofof adlı üyeden alıntı

10 milyon 680 bin 425,98 tl ceza yedi sahibinden firması bunun parası nereden çıkacak tabiki senden benden gerçi letgo çıktı sahibindene çok büyük tokat vurdu bence . % 35 etkilemiştir en az oda

bu nasıl bir cezadır böyle resmen ülkemizde çok başarılı olmuş bir girişime yok ol, büyüme, dünyaya açılma yerini yabancı uygulamalara bırak demek

wmaraci
reklam

ahturkoz ahturkoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
Bende araç ilanı verirken 30 gün ücretsiz diyor eğer istersen 3 ay 49 TL diyordu. Piyasa durgun satılmaz ben 3 ay alayım dedim araç 10 gün içinde satıldı :)

arabam.com gibi bir çok yere baktım yine sektördeki liderliğini koruyor. Sonuçta kaç bin TL lik araç satıyoruz 100 lira vermemiz çok değil. Eskiden ücretsiz olduğu için şimdi çok geliyor.

Aceleniz yoksa farklı mecraları deneyin baktınız ses seda yok sonra verirsiniz.

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)
Saydam doğru söylüyorsun da , şahsi fikrim cıvığını çıkardılar , sanki ev dükkan kiraya verir gibi para topluyorlar milletten öyle böyle değil tüm galericiler , emlakçılar , komisyoncular sahibindede fiyatlarda tavan yapmış. diyeceksiin ki talep var ki yapıyorlar .emek var doğru , tamam talep de var ama bukadar uçulmaz ki el insaf diyorum . LETGO iyi ki çıktı biraz burnu sürtsün . inşallah dahada çok böyle uygulamalar çıkar.

offfoffff
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al