lostyazilim
tr.link

Savcılık Suç Duyurusu Hakkında

47 Mesajlar 6.686 Okunma
lstbozum
tr.link

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
Vergi veriyor musun diyen arkadaşlar... Bilip bilmeden atıp tutmayın insanlara yanlış bilgi vermeyin.

Vergi verme durumu girişimciliği teşvik etme amacıyla değişti. Yoksa ben şimdiye hapsi boylamıştım.

Konu sahibi arkadaş, varsa izmir bornovada tanıdıkların devreye sok gözünü korkut.

ozergul.net/com
wmaraci
reklam

fReeSusE fReeSusE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek plasiyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 2, (%100)
temayı bi demo verirmisiniz belki ben satın alırım :)

37153 37153 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)

smuldur adlı üyeden alıntı

İlginç Vergini veriyor musun diyenlerin çoğu da vergi vermeyen kişilerdir. Adam emek vermiş karşılığını istiyor. Vergi dediğiniz şey bu rakamın %18'i kadar. Ülkede çalışıp da vergi vermeyen milyonlarca kişi var. Vergi alacağı Vergi Dairesinin sorunu herkes alacağının peşine düşsün.

Farklı bireylerin vergi kaçakçılığını biliyorsanız gidip maliyeye bildiriniz lütfen. Ortada bir iş ve dönen para var. Miktarı ne olursa olsun bu iş resmi belgelerle beyan edilmelidir. Bu şekilde mesaj yazarak vergi kaçakçılığına teşvik yapmayınız.

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

modernhoca adlı üyeden alıntı

Kullanıcı Skype adresi: webseo35
Wm Aracı Profili: https://wmaraci.com/forum/uyeler/53344-webseo35
Telefon numarası: 0551 708 1452
Paypal Adresi: Paypala girmem lazım bulunca yazacağım.
Kendisi parayı ödemeyince araya soktuğu Kuzeni Skype adresi: herakless35

Ek Olarak: Elimde Adres bilgileri yoktur yönetim eğer elinde var ise rica ediyorum adresini.

yaklaşık 1.5 yıldır wmaracina üyeyim
forum sitelerinden iş almıyorum
şuana kadar wmaracinda 2 iş aldım
2 ayrı kişiden 400 tl alacağım var :)
hiç uğraşmadım
ne para istedim ne de mesaj attım
direk yaptığım siteyi askıya aldım
http://kayserielitevdenevetasimacilik.com/

wmaraci
wmaraci

smuldur smuldur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** M**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 268 / 89
  • Ticaret 17, (%100)
cagrikucukel Benim işim Vergiyle ve Vergi dairesiyle, Yukarıda da dediğim gibi burada Vergi vermeyen kişiler, yaptığın işin vergisini veriyor musun diye ukalalık yapıyor. Ancak bir çoğu, kendisi de vergi vermiyor. İlgili arkadaşın vergi verip vermediğini biliyor muyuz ? Konuyu farklı yönlere saptırmayın. Vergilendirme konusu Vergi Dairesiyle kendisi arasındadır. İspatı olan herkes birbirini ihbar etsin. Vergi Dairesi de Forumları, Siteleri takip etsin, Banka hesaplarını takip etsin ve devletin alması gereken tutarları tahsil etsin. Artık hiç bir şey zor değil.

37153 37153 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 01.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 72 / 38
  • Ticaret 13, (%100)
smuldur Arkadaşım bu işler sözleşmeyle yapılır. Sözle, "tamam abi yaparım" ile değil. Sözleşmeni yaparsın, paran hesabına yatırılır faturayı kesersin ve gönderirsin. Yorum yapan arkadaşlar vergi veriyor olabilir bunu nereden biliyorsunuz? Kullanıcı adından vs. böyle bir sonuca vardınız sanırım? Ben bir yıl döngüsünde çok yüksek miktarlarda vergi ödüyorum. Belki de ödemiyorum... Bunu siz bilemezsiniz. Siz maliyenin işleyişini çok yanlış anlamışsınız sanırım, söyleyebilecek bir şeyim yok. Lütfen konular hakkında bilgi edinin ve bu şekilde karşılık verin. Ben kendi görüşlerimi değil devletin koyduğu kurallara uygun olarak konuştum.

smuldur smuldur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** M**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 268 / 89
  • Ticaret 17, (%100)
cagrikucukel Benim işim Vergi ve Türk Ticaret Kanunlarıyla, Muhasebeyle. Yanlış anladığım bir şey yok. Benim demek istediğim adamın açtığı konuyu saptırmayın.
İstersem 1 Milyon liralık satış yaparım ve faturasını kesmem. 1 Milyon TL benimdir. Bunun %18'i devletindir tespiti halinde kat kat ceza kesilir. Verginin ve cezanın tahsili için bana ulaşılır. Ancak bu 1 Milyon TL yine de benimdir.

Emin olun ben sizin tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla vergi ödüyorum ve tekrar söylüyorum arkadaşın açtığı konu tamamen Kendisi ve Vergi Dairesi arasındadır.
modernhoca

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al