-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar adcash üyeliğim onaylanmış çoğu kişi site under en çok kazandıran diyor fakat ziyaretçiyi rahatsız eder mi? Sitesinde kullananlar varsa söyleyebilir mi lütfen. Şimdiden sağolun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
sitene mobilden girenler çok yoksa kullanabilirsin. artik kullanıcılar bu tip reklamlara alıştılar.
Mobilden girildiğinde sitene herhangi bir yere tikladığında kullanıcı direk önüne reklam sayfası açılıyor. Halbuki arka plana yeni bir sekme açması gerek ama mobilden girince böyle oluyor dolayısı ilede rahatsız edici.
Yok mobilden giren az diyorsan ozaman karşına 2 seçenek çikiyor.
1.si mobilden girilmediginde siteunder çok az kazandırır.
2.si mobilden giren çok varsa bu seferde rahatsız edicilik artıyor ama kazandıgın para artıyor.
mobil trafigin yoksa siteunder sana çok az kazandıracağından 1-2 gün test et ve memnun kalmazsan iptal et gitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
rahatsız etmesin diye ben siteme pop up vardır.diye uyarı yazdım.tabi isteyen tıklar sonuçta.pop under da onun gibi ama geride açıldığında bu nerden çıktı şeklinde bir rahatsızlık oluşturabilir.bir de çıkan reklamın içeriği yetişkinlere yönelik olmasın.ona dikkat et..
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende aynı rahatsızlıktan çekiniyorum; ama aynı ip için 24 saatte ne kadar gösterilsin diye sorulmuş ve 1, 2, 3, 4, 5 veya sınırsız seçenekleri verilmiş. İlk olarak 1 kez dedim. Her defasında açılmayacak yani, sanırım geliri de etkileyebilir bu; ama belki sonra 2 veya 3 olabilir gibi...