lostyazilim
tr.link

sitem aşırı ping alıyor

4 Mesajlar 669 Okunma
lstbozum
tr.link

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
8 gundur wordpreas siteme erişim dogru duzgun yok. Ya çok yavaş açılıyor ya da 503 hatasi veriyor. Ping degerleri cok yuksek. Artik acil çözum gerekli. Nasil cozulur bu sorun 8 gunluk zararim var siteye kimse giremiyor. Yardimci olabilcecek yol gösterebilevek var mi Allah rızası için. Forumda 8 gun icinde açtigim 3uncu konu bu artik bir yardim eden olmali

wmaraci
reklam

HakanTRA HakanTRA http://torrentlerim.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Ya Sitene Ping Attırılıyor bunun için cloudflare var onu kullanabilirsin yada kullandıgın host kalitesiz veya bir eklenti acayip kastırıyordur

cliaweb cliaweb Web Hosting Sağlayıcı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Hosting Sağlayıcısı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** Y**
  • Mesajlar 1021
  • Beğeniler 356 / 356
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar,

Sağlayıcınızın size net bilgiler vermesi gerekir. 8 günlük bir sistem yavaşlamasının nedenini ancak hosting sağlayıcınız bilebilir. Bu konuda detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Tarafımızca işler bu şekilde yürümektedir örneğin.

Saygılarımızla ...

Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

HakanTRA adlı üyeden alıntı

Ya Sitene Ping Attırılıyor bunun için cloudflare var onu kullanabilirsin yada kullandıgın host kalitesiz veya bir eklenti acayip kastırıyordur

cloudflare çözüm olmuyor. 2 ay önce oldu oldu cloudflare çözüm olmadı. sonra kendiliğinden geçti sorun. şimdi yine bu sorunla karşılaştım. eklentilerde bir problem yok. hosting şirketi de ille de yazılımsal diyor sorun bizden kaynaklı değil diyor sadece sizde bu sorun var diyor. bana göre de benim tarafımda sorun yok gibi geliyor.

diyorum ddos ya da başka türlü şeyler olabilir mi diye hosting şirketi de böyle bir şey yok diyor. olsa anlardık diyorlar.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al