-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
hosttanda kaynaklanmıyormuş arkadaşlar hepinizin tavsiye ettigi çözümleri yapacagım... devamlı cpu nedeniyle kapanıyor horoz arkadaşım dediklerini aynen uygulayacagım..cagman error_log gönderim sana
Ek Olarak: hocam teşekkürler yardımlarınız için ama çare etmedi bende host firmamı degiştirmek zorunda kaldım bakalım site taşınma işlemi bugun olucak aynı sorunu vericekmi.. yardım eden herkese teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar sahifa kullanıyorum aynı sorun bende de oldu şuanda suspened oldu sitem cpu 64 olmuş diye hostum kapadı sizce sorun nediR?
da pa sorgula
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Bu tarz sorunlar sistem kaynakalrını fazla kullanmaktan kaynaklanır. Cache eklentisi kullanmıyorsunuz büyük ihtimalle bundan dolayıdır. Eğer kullandığını halde oluyorsa eklentilerinizin birinde ciddi bir sorun var demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Cache eklentisi kullanırsanız devasa bir değişim olacaktır. Temanızın ve kullandığınız eklentilerin birer bilgisayar programı gibi işlemci kullandığını unutmayın. Her seferinde onları çalıştırmak yerine, cache eklentileri geçici bellekler oluşturarak kaynak kullanımını azaltır.