lostyazilim

Sitemin durumu nasıl sizce?

14 Mesajlar 3.465 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
SpeciaL hocam benimle aynı konu ve içerik üzerinde paylaşım yapan siteler var 2-3 tane onlarda aynı bölümde bende gereken bölüme yolluyorum ama onaylanmıyor :S

wmaraci
reklam

FSiteleri FSiteleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 1, (%100)

glofrum adlı üyeden alıntı

SpeciaL hocam benimle aynı konu ve içerik üzerinde paylaşım yapan siteler var 2-3 tane onlarda aynı bölümde bende gereken bölüme yolluyorum ama onaylanmıyor :S

ben şunu kesfettim doğru bölüme yolladın mı kabul ediyorlar.

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
evet doğru bölüme yolladım.umarım reklama girmez ama imzamdaki sitem benim sitem bide spatyom.com var oğuzhanın sitesi. aynı tarzda konuları inceliyoruz onunla onun ve ona benzer sitelerin gönderildiği bölüm spiritüalizm bölümü. Benim sitemde aynı başlıkları incelemekte fakat farklı makalelerimiz,çevirilerimiz var aynı bölüme yolluyorum onaylanmıyor. o bölümün içinde bize benzer bi site daha var onaylanmış hemen hiti 20 yi geçmiyor,tamamen kopya bir site oğuzhanın makalelerini kopyalamış bir site ama onaylanmış.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

glofrum adlı üyeden alıntı

Benim 3.ayı indexim: 16.700 alexa dünyam:700k alexa ülkem 5k özgün içerikli backlinkim 4 isminde arandığı zaman 270.000 kelimede 1.sırada ama onaylanmadı :D

İstersen önce şu yazıyı oku.
http://www.dmoz.org/docs/tr/guidelines/include.html

Özellikle şu maddeye dikkat. "Orijinal, kategorinin konusuyla ilgili nadir bulunur ve konu hakkında değerli içeriğe sahip olan siteler."

http://www.meryemuzerlifan.biz'ın neden Dmoz'da kabul edildiğini de yukarıdaki maddede görmüş olursun. Senin sitende ne ararsan var. Arkadaşın sitesi sadece tek bir konuya odaklı. Sen bence kendi siteni başkalarıyla kıyaslamak yerine yukarıdaki verdiğim linki iyice oku.

Yukarıda sitenle ilgili verdiğin değerlerin hiç birini nedense Site Seçme Kriterlerinde bulamadım. Demek ki Google'da üst sıralarda olmayı umursamıyorlar :).

Daha önce de sormuştum. Doğru kategori demiştin ama ben hala nedense yanlış kategoriye eklemeye çalıştığını düşünüyorum. Verdiğim Dmoz linkini de okumayı unutma.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al