-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar 2 ay önce film sitesi açtım telif geldikçe filmleride siliyorum bir şey olduğu falanda yok ama tedbir amaçlı size sormak istedim
Hosting yöncü.com da who is bilgileri gizli ama türk lokasyonlu olduğu için biraz korkuyorum.
Sizce napmalıyım gidişatıda güzel telif bildirimi bölümü footera telif ile ilgili bilgileride yazdım sorun olur mu forumda birisi mahkemelik olmuş o yüzden soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam yani açıkcası söylemek gerekirse şuana dek bir sorun olmadıysa tahminimce sonrasındada olacağını zannetmiyorum çünkü siz gelen telif bildirimleri doğrultusunda o kaldırılması istenen filmi kaldırmış iseniz sorun teşkil etmez fikrimce...
Webmaster Rehberi: www.webmasterrehberi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anlık bir şey yok fakat olabilme ihtimalinden korkuyorum :D Öğrenciyim para kazanalım derken dahada batmayalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
doğrudur hocam haklısın herkes ekmeğinin peşinde işte en son 2 gün ard arda banada gelmişti kaldırmak zorunda kaldım mecburen hatta işin ilginç tarafı sanki benim sitemi özenle izlermiş gibisine filmi koydum bugun anında telif geldi ve kaldırdım... reklam şirketi olarak ne kullanıyorsunuz hocam ayrıca
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam yok şuan sitede alexa 26kda günlük hit 150 200 arası :) karşılıklı backlink isterseniz yapalım :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
daha benimki 1 ay doldurmadı hocam yenı sayılır işte.. peki hocam bu alexa da nasıl yükseldiniz 2 ay gibi bir sürede güzel bir gelişme olmuş fikrimce
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Telif hakkı ihlali korkunç yaptırımlara kadar büyüyebiliyor. Bence yol yakınken Film ekibinden bahseden konusunu açıklayan özet sitesine doğru evrim geçir. Domaini değiştirmeden Oyuncuların, yönetmenin, yapımcının biyografisini yayınla.
Metaren.NET.TR
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hostingi yurt dısına alın derim güvenilir uygun fiyatli hyperhost.ua var bide cloudflare kurun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2500 Film girdim charizma belki ondandır :)
Öylede kardeşim şunu bi okusana
5651 Sayılı İlgili Yasa:
MADDE 5
(1) Yer sağlayıcı,yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.(2) Yer sağlayıcı,yer sağladığı hukuka aykırı içerikten,ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla,bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.