-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür durumlarda attım tuttu şeklinde olmaz. Bilişim Hukuku Avukatları tarafından detaylı bilgiler alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kimse neyin yasal neyin yasak olduğunu bilmiyor, yazıyor geçiyor işte :) En doğru bilgiyi işin uzmanlarından alırsınız. (Uzmanlardan başka kimsenin söylediklerine güvenmeyin)
Tek gerçek şu, bu konularla ilgili hukuksal anlamda bir boşluk ve karışıklık olduğu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben araştırdım Fragmalar için birçok kişi film sahipleri kendi sitelerinde izletmeleri için ve sizden para alabilmek için telif hakkı davası açıyor diyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işin hukuki yollarını bilmeyenlerden tabii alırlar bana gelip .com domain bende .net ile neden site açıyorsun seni dava ederim diyen bile oldu, en güzeli kafanızda soru işareti kalmaması için Hukuki Bilişim Avukatları ile ücretsiz yazışabilirsiniz. Yoksa, izlesene, sinemalar.c*m gibi sitelerin hiç olmamalıdır. Esasında bu işi yapanlarda bu tarz sitelerdir yani size bir e-posta atıyor ki...
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları: Başkalarına ait fikri ve sınai mülkiyet haklarının korunması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda Kullanıcılar sadece fikri ve sınai mülkiyet hakları kendisine ait olan (eser sahibi olarak veya eserlerin kullanım, yayınlama ve iletim haklarının yasal lisans sahibi olarak) İçeriği Siteye yükleyebilir. Eğer Kullanıcı fikri ve sınai mülkiyet hakları başkasına (diğer Kullanıcılar dâhil) ait olan video, fotoğraf, resim, yazı vb. İçeriği, söz konusu hak sahiplerinin izni olmaksızın kopyalar, kullanır, yayınlar, dağıtır, umuma iletirse, ******** ihlale konu olan İçeriği -hiçbir uyarıya veya izne gerek olmaksızın- Siteden kaldırmak ve gerektiğinde bu ihlali gerçekleştiren Kullanıcıların üyeliğine son vermek haklarına sahiptir. Üçüncü şahısların fikri ve sınai mülkiyet haklarını ihlal eden Kullanıcılar, bu ihlallerden ve bu ihlallerden doğan her türlü zarardan üçüncü şahıslara karşı bizzat sorumludurlar... diye gider
sanırım buda yeterlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Youtube dan çekilecek ünlü kişinin videolarını barındıran bir siteden ceza yer miyiz?