-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar, yabancı bir dizideki fotoğrafları kullanmak için yapımcıya mail gönderdim ancak bana gelen cevap bu şekilde oldu:
Çok sayıda istek nedeniyle, telif hakkı sorgularına cevap veremiyoruz.
Arkadaşlar bu tarz şeyleri yapanlar nasıl yapıyor yani telif hakkı sorgularına cevap veremiyoruz ne demek oluyor ben izni nasıl alacağım? Olumlu veya olumsuz cevapta yazmıyorlar. İlla izinsiz kullanıp ihtar almak mı gerekiyor yani ben böyle saçma bir şey görmedim.
Türkiye'deki dizi yapımcılarıyla da konuşayım dedim, onların zaten maillere baktığı yok en azından bunlar 3 dakikada cevapladılar mailimi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
vidanjörcü Öyle yapacağım ama bir yandan da tedirginim hocam, mobil uygulamam da kullanacağım Google'da beni çıkmaza sokuyor. Bi keresinde ihtar yedim, benden uygulamayı güncellememi bile istemediler direk izin belgenizi gönderirseniz açarız dediler.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben de konunun takibindeyim, film afişlerini, fragmanlarını paylaşmak da telif ihlali oluyor mu ki?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bu dizi veya film yapımcıları elbet bir telif şirketiyle anlaşma yapmışlardır onlara ulaşmaya çalışsan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Bence source(kaynak) ver sitede görünen bir yere de telif için iletişim maili koy kendini de saglamca gizle en fazla uyari vs.. gelir onlari da kaldirirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Onlara ulaşmak için nasıl bir yol izlemeliyim bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. :)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Bence source(kaynak) ver sitede görünen bir yere de telif için iletişim maili koy kendini de saglamca gizle en fazla uyari vs.. gelir onlari da kaldirirsin
Android uygulamada kullanacağım kendimi gizleyecek bir durumum yok maalesef, geliştirici hesabım vs her şey ortada. Tek bir şikayette direk uygulamayı kaldırıp ihtar veriyorlar buda benim zararıma. Yani adamlar uygulamayı indirip tek tek gezmezler kaynak koymuş mu koymamış mı diye uğraşmazlar direk Google'a bildir diyorlar.
Evet oluyor diye biliyorum ama tam emin değilim. Bunu bir yerde okumuşum gibi geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bilginin evrenselliği var kardeşim.. O filmin afişini alıp ..... töbe töbee.. ne yapacağız sanki.. Tamam ben de sitelerimde kopya içerik koruması yapıyorum ama insanlar okuyabiliyor yine de.. Alıp kendi sitesinde kullanmaları için izin istemelerini talep ediyorum isteyen olursa veririm tabiki. Bu film afişi vs. telif konuları bence düşünülmeli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-