wmaraci reklam

Ticaret nasıl yapılır?

2 Mesajlar 1.237 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1943
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Bu konuyu açmamın tek nedeni sürekli bana sorulan " Domain ticaretiyle nasıl kazanıyorsun, veya abi bende kazanabilir miyim? " gibi sorularla açıldı. Ticaret sadece satmak değildir müşteriyle anlaşmak, güven vermek ve işlemini hızlı bir şekilde yerine getirmek WMAracın da sadece " Domain ticareti " yapılmıyor ve sürekli bu sorular gelmekte. Bu yüzden ögrencilerin yatırım yapmadan kazanacağı bazı kazanç yollarından bahsetmek istiyorum.

A: Makale Yazılımları,

Yatırım yapmadan tamamen ilgi alanınızla ilgili makaleler yazarak bunları satışa çıkarabilirsiniz. Tabii ki " Türkçeyi düzgün kullanmak, imlâ kurallarını çiğnemeden " yapmalısınız. Makale yazmak için yatırım yapmanıza gerek yok tamamen zeka ve bilgi işi! Sağlam bir araştırma ile güzel yazılar çıkarmalısınız, tamamen kullanıcıya hitap eden makale yazıların da her zaman alıcı bulursunuz yazınız begenilirse müşteriniz de devamlı sizinle çalışmak ister.

B: Wordpress, Logo, Programlama işleri,

Her webmaster " Wordpress, logo, ve script yazılım işlerinde deneyimli değildir. Ama illa ki siz bunların birinde mutlaka deneyim sahibisinizdir. Şık bir logo tasarımınızı veya tasarımlarınızı bir konu açarak sergileyebilirsiniz ve mutlaka bir logonuz webmasterın ilgisini mutlaka çekecektir. Her insan şık bir tema istemez tabii ki, amenna sade, doğal görünümlü Logo tasarımlarınızı da referanslarınıza eklemeyi unutmayın. Wordpress kurulumların da deneyiminiz varsada kazanabilirsiniz. Webmasterların %97 kısmı Wordpress tabanlı temalardan, kurulumlarından anlar ama çoğusu zamanını Mobilden geçirir ve giripte onlarla ugraşmak istemez üşengeçtir çoğusu ve 10-15 TL zaten der ve size işi teslim eder. Programlama, yazılım, script deneyiminiz varsa bu işlerdende kazanç sağlarsınız.

C: Sosyal Medya (Facebook, Twitter vb.)

Sosyal Medya ticareti durgun gibi gözüksede kimse bu kategori de yorum yapmaz, direk özel mesajla iletişime geçerler. Çok az bir bütçe ayarlayarak Facebook, Twitter çekimlerine ait bir panel alabilirsiniz. Ve sosyal medya ticaretinden sizde kazanabilirsiniz. " Ama dank diye şu fiyata bu kadar çekim yapıyorum! " Diyerek konu açmayın Referans çekimler yapın ve müşterinize kendinize güvendirin. Mutlaka araların da sadece hesabıma 200-300 kişi gelsin de banane diyen olacaktır yani sizinle bir daha ticaret yapmayacaktır, bedavacıdır. :)

Yüksek kapasitede beğenisi çok, aktif olan bir Facebook sayfanız, sayfalarınız varsa Reklam alarakta kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

A,B,C Ticaret Uslubü:

Öncelikle üstte saydığım işlerden kâr elde etmek istiyorsanız, " Efendilik " çok önemlidir. Efendilikten kastım " sevecenlik, saygı, güven, dürüstlük, hızlı işlem " eger burada (-) trader alırsanız ticaretten kopmuşsunuz demektir. Burada ki her insan " ticaret puanına " dikkat eder. (-) trader almanız sizin ticaretten bir nevze uzak oldugunuz anlamına gelir. Hakkınız da şikayet konusu açılmışsa ve şikayet eden kişi haklıysa mutlaka siz kendinize göre, o kişi kendine göre haklı tamamen yönetimin insafına ve delillere göre kalmış bir durum.

Ticaretini yükselt!

Bu tamamen kendi görüşümdür benim için Platin üyelik pek bir önemi yok veya insanlara hava atmak için almadım sadece ihaleleri üste kısa bir süreçte çıkarmak ve WMAracına katkıda bulunmak için aldığım bir üyelik. İhaleleri ne kadar kısa sürede üstte taşırsanız o kadar çok müşteriye ulaşmanızda fayda vardır. Bu yüzden Premium üyeliğin önemi çok büyüktür. Çok bir fiyat değil, WMAracını tamamen bir ticari dükkân gibi düşünün ve verginizi, kiranızı yatırın ki ekmek yemeye başlayın, sizin yatırdığınız hiçbir ücret keyfi giderlere gitmedigine adım kadar eminim.

Yukarda yazılan A,B,C maddeleri tamamen bu forumda ticarete yeni başlayan öğrenci arkadaşlarımız için açılmıştır. Bu üç madde dışında diger işler tamamen agır gelir. Bu maddelerden birini seçip kazanmaya başladıktan sonra zaten gerisi mutlaka gelecektir ve yavaş yavaş ticaretiniz de çogalacaktır. Kimse birden gelip, zirveye tırmanmıyor malesef.. Herşey yavaş yavaş gelişecektir.

Saygılarımla,
Economist
Keer atmaca18 Diyalog

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

atmaca18 atmaca18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek hidroelektrik santral makinaları montaj bakım ve arıza
  • Konum Çankırı
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
ticaret herzaman kazanacagın demek degildir bazen kazanmayacan hatta zarar bile edeceksin :) ki kazanmasını ögrenecen ama kimseyi magdur etmeden zarar vermeden
kırmadan dökmeden verdigin sözde duracan dürüst olacan ticaret yapmak kolay iş degildir
sabırlı olacan esnek olacan atarlı degil alttan alan olacan gerisi gelir bence
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al