-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
elimizde torrent.com.tr adın da bir alan adı mevcut. Daha önce blog, forum vs. gibi bir çok işte değerlendirildi fakat çok fazla telif hakkı uyarısı aldığından dolayı uzak durmak istedik. Aklımıza Türkiye'nin torrent arama motoru oluşturacağı bir yeri olsun istedik, bu sayede hem başımız ağrımaz hem de torrent indirmek isteyenler direk ulaşabilirler. Bir site var buna örnek olarak, yazılımı özel olarak bir arkadaşım yazacak her konuda deneyimlidir kendisi. Düşünceyi ele alırsanız sizce nasıl olur?
Not: Bu fikri ise buradaki bir arkadaş vermişti kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Diğer arama motorlarından farkı ne olacak türkiyedeki torrent siteleri zaten yabancılardan çalıntı ekliyorlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşın demek istediği şu sanırım yanlış anlamadıysam normal arama motorun da misal Cs yazdığım zaman tüm Cs ile ilgili bilgileri çıkarırken bu arama motorun da Cs yazdığım da cs'nin herhangi bir torrenti var ise onu mu bulucak ?
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Diğer arama motorlarından farkı ne olacak türkiyedeki torrent siteleri zaten yabancılardan çalıntı ekliyorlar...
Arama Motoru dediğim o kadar kapsamlı olacak bir şey değil, sadece kelime bazlı olacak örneğin torrent kelimesini veya indir kelimesini kesinlikle önsemseyecek. Hedefimiz tutup Yandex olmak falan demiyoruz, torrentz.eu tarzında ama biraz daha farkı fonksiyonların olması kaydı ile..
Ek Olarak:
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Arkadaşın demek istediği şu sanırım yanlış anlamadıysam normal arama motorun da misal Cs yazdığım zaman tüm Cs ile ilgili bilgileri çıkarırken bu arama motorun da Cs yazdığım da cs'nin herhangi bir torrenti var ise onu mu bulucak ?
Aynen hocam, kelime bazlı demek istediğim bu idi. Arkadaşım ise ona göre bir yazılım gerçekleştirecekmiş, böyle bir şey yapılır ise sizce nasıl olur? Tutar mı? Tutmaz mı? Gerekli tanıtımlar yapıldığında, çalışmalar yapıldığında torrent.com.tr iyi yere gelir mi onu öğrenmek istiyorum sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hocam bildiğim kadarıyla google torrent sitelere reklam vermiyor.arama olarak benim kullandığım kodlar var aspx ile güzel sonuçlar veriyor fakat zaten güzel torrent link veren siteler var nasıl bunların önüne geçiceksiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
balporsugu adlı üyeden alıntı
hocam bildiğim kadarıyla google torrent sitelere reklam vermiyor.arama olarak benim kullandığım kodlar var aspx ile güzel sonuçlar veriyor fakat zaten güzel torrent link veren siteler var nasıl bunların önüne geçiceksiniz
Google çok önemli bütün site kullanıcıları için, fakat reklam olayında Google ile sınırlı kalmamak gerektiğine inanıyorum. Bu arama motorunun amacı Türk kullanıcılarına hizmet etmek, bizlerde Türk torrent sitelerinden reklam, backlink vb. şeyler satın almaya çalışacağız artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ama yine de denemekte fayda olacağını düşünüyorum. Bizler çaba gösterelimde gerisi Allah'a kalmış :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece türk torrent sitelerinden oluşursa tutulur ama torrentz.eu gibi siteler herkese açık sitelerdeki sonuçları gösteriyor. Ben türkiye de herkese açık bir torrent sitesi göremiyorum. Hepsi davetiye sistemi ile çalışıyor. Dolayısı ile adam aradığını bulsa dahi indiremeyecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sade ve işlevsel bir tasarıma sahip olursa, üç kuruş fazla kazanmak için her yeri reklamlar, splash ve popuplarla doldurulmazsa bir şansı olabilir. Bir de mümkün olduğunca bol içerik olmalı. Gelen eli boş dönmemeli. Kesinlikle aranan ile bulunan şeyler farklı olmamalı.
~~~