lostyazilim
tr.link

Torrent Arama Motoru Yapacağız

10 Mesajlar 1.295 Okunma
lstbozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar,

elimizde torrent.com.tr adın da bir alan adı mevcut. Daha önce blog, forum vs. gibi bir çok işte değerlendirildi fakat çok fazla telif hakkı uyarısı aldığından dolayı uzak durmak istedik. Aklımıza Türkiye'nin torrent arama motoru oluşturacağı bir yeri olsun istedik, bu sayede hem başımız ağrımaz hem de torrent indirmek isteyenler direk ulaşabilirler. Bir site var buna örnek olarak, yazılımı özel olarak bir arkadaşım yazacak her konuda deneyimlidir kendisi. Düşünceyi ele alırsanız sizce nasıl olur?

Not: Bu fikri ise buradaki bir arkadaş vermişti kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Diğer arama motorlarından farkı ne olacak türkiyedeki torrent siteleri zaten yabancılardan çalıntı ekliyorlar...

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşın demek istediği şu sanırım yanlış anlamadıysam normal arama motorun da misal Cs yazdığım zaman tüm Cs ile ilgili bilgileri çıkarırken bu arama motorun da Cs yazdığım da cs'nin herhangi bir torrenti var ise onu mu bulucak ?

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Diğer arama motorlarından farkı ne olacak türkiyedeki torrent siteleri zaten yabancılardan çalıntı ekliyorlar...

Arama Motoru dediğim o kadar kapsamlı olacak bir şey değil, sadece kelime bazlı olacak örneğin torrent kelimesini veya indir kelimesini kesinlikle önsemseyecek. Hedefimiz tutup Yandex olmak falan demiyoruz, torrentz.eu tarzında ama biraz daha farkı fonksiyonların olması kaydı ile..

Ek Olarak:

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Arkadaşın demek istediği şu sanırım yanlış anlamadıysam normal arama motorun da misal Cs yazdığım zaman tüm Cs ile ilgili bilgileri çıkarırken bu arama motorun da Cs yazdığım da cs'nin herhangi bir torrenti var ise onu mu bulucak ?

Aynen hocam, kelime bazlı demek istediğim bu idi. Arkadaşım ise ona göre bir yazılım gerçekleştirecekmiş, böyle bir şey yapılır ise sizce nasıl olur? Tutar mı? Tutmaz mı? Gerekli tanıtımlar yapıldığında, çalışmalar yapıldığında torrent.com.tr iyi yere gelir mi onu öğrenmek istiyorum sadece

wmaraci
wmaraci

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
hocam bildiğim kadarıyla google torrent sitelere reklam vermiyor.arama olarak benim kullandığım kodlar var aspx ile güzel sonuçlar veriyor fakat zaten güzel torrent link veren siteler var nasıl bunların önüne geçiceksiniz

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

hocam bildiğim kadarıyla google torrent sitelere reklam vermiyor.arama olarak benim kullandığım kodlar var aspx ile güzel sonuçlar veriyor fakat zaten güzel torrent link veren siteler var nasıl bunların önüne geçiceksiniz

Google çok önemli bütün site kullanıcıları için, fakat reklam olayında Google ile sınırlı kalmamak gerektiğine inanıyorum. Bu arama motorunun amacı Türk kullanıcılarına hizmet etmek, bizlerde Türk torrent sitelerinden reklam, backlink vb. şeyler satın almaya çalışacağız artık.

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

Vitaminsiz adlı üyeden alıntı

Google çok önemli bütün site kullanıcıları için, fakat reklam olayında Google ile sınırlı kalmamak gerektiğine inanıyorum. Bu arama motorunun amacı Türk kullanıcılarına hizmet etmek, bizlerde Türk torrent sitelerinden reklam, backlink vb. şeyler satın almaya çalışacağız artık.

çok fazla var hocam bence biraz zor gözüküyor

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

çok fazla var hocam bence biraz zor gözüküyor

Ama yine de denemekte fayda olacağını düşünüyorum. Bizler çaba gösterelimde gerisi Allah'a kalmış :)

Cenkay Cenkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Sadece türk torrent sitelerinden oluşursa tutulur ama torrentz.eu gibi siteler herkese açık sitelerdeki sonuçları gösteriyor. Ben türkiye de herkese açık bir torrent sitesi göremiyorum. Hepsi davetiye sistemi ile çalışıyor. Dolayısı ile adam aradığını bulsa dahi indiremeyecek.

omerdurmus omerdurmus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 47 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Sade ve işlevsel bir tasarıma sahip olursa, üç kuruş fazla kazanmak için her yeri reklamlar, splash ve popuplarla doldurulmazsa bir şansı olabilir. Bir de mümkün olduğunca bol içerik olmalı. Gelen eli boş dönmemeli. Kesinlikle aranan ile bulunan şeyler farklı olmamalı.

~~~
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al