-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam şuan Amerika'da Yazılım Mühendisliği okuyorum. Çok kafaya takıyordum bizim ülkede okumayı. Lakin sağlam bir şirket CV'ni eline aldığında tabii ki okuluna bakıyor ama bildiği diller, programlar kısmına referanslı yada sertifikayla destekleyici bilgiler verirsen yani kendini geliştirirsen sıfır, sadece okuyup çıkmış "ODTÜ"lü bir öğrencinin önüne rahatlıkla geçersin. Oraya mouse tutmayı bilmeyen insanlar bile sırf matematik-fen çözebildiği için girdi unutma. Biz bir adım öndeyiz, bunu iyi değerlendir ve hemen dil öğrenmeye, uygulamaya başla. Önünde uuupuzun 4 senen var. Kursada gider halledersin inşallah. Hem Tunceli'de yaşamın ucuz olduğunuda baz alırsak, para biriktirip setler, kitaplar alabilirsin. Allah yolunu bahtını açık etsin.
Hayırlı forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
arkadaşım ne yaptın sen yaa orası sana hiçbirşey katacağını sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tunceli Türkiye'nin görülmesi gereken şehirlerinden birisidir. Gittiğine asla pişman olmazsın. Elazığ ve Tunceli'de okul yaşamın sürer. Çok çalışarak kendini geliştirebilir ve İngilizce'ni iyi derecede ilerletebilirsen asla sorun olmayacaktır. Yukarıda Tunceli Üniversitesi'ni farklı bir noktaya koyarak yorum yapan arkadaşların yorumlarına ise asla katılmıyorum.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle akademik kadrosuna bak bakalım kaç tane akademisyen var o bölümde sonra hocaların cv sine bak o alan mezunu mu hocalar. Emin ol türkiyede üniversiteler arasınsda düşündüğün kadar büyük eğitim farkı yok istisnai bir iki üniversite sayabilirsin bunun dışında pek de büyük bir uçurum yok. Gerisi sana kalmış ne kadar kendini geliştirirsen o kadar talep görürsün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bilgisayar mühendisliği çok fazla kişinin istihdam edilmediği bir alan. Düşünün bir kere 01.10.2008 den sonra işe giren bir kişi 60 yaşında emekli oluyor. O emekli olacak da size iş çıkacak. Şu anda en fazla bilgisayar operatörü yani veri girişi yapan büro memuruna ihtiyaç olabilir. Bunun için de Lise Mezunu olmak yeterli. Kaldı ki bu işlere bile bakan torpili ile girilebiliyor. Bence de yanlış yapmışsınız.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Her işte olduğu gibi bu iştede kendini geliştirmen önemli. Fakat isim yapmış okullarda okuyan öğrenciler illaki Tunceli üniversitesinden önde olacaktır. Ama genel olarak birkaç üniversitenin ileri seviye eğitimleri dışında tüm okullar hemen hemen aynı seviyede. Buna rağmen CV de Tunceli Üniversitesinin kendi seviyesinde ki üniversitelere göre avantaj sağlayacağını pek sanmıyorum.