Bir web sitesi yada forum açmadan önce yapılması gerekenler vardır. Ben bu yazımda sizlere bunları söyleyeceğim. Adım adım yapılması gerekenler;

* İlk önce domain(alan adı) gerekir, alan adı almadan önce alacağınız alan adının internet geçmişine iyi bakmanız gerekir. Buna google, yandex vs. botlarda arama yaparak bakabilirsiz ve web.archive.org yoluyla bakabilirsiniz..

* Kuracağız sitenin içeriğini iyi bilmeniz gerekir, örneğin; teknoloji sitesi açacaksanız eğer başka teknoloji sitelerinden aldığınız yazıları eklemeyin, yazıyı okuyun kendinizce o haberi yazın..

* Kuracağız sistemi iyi bilmeniz gerekir, eğer vbulletin kuracaksanız bilginiz yoksa kurmayın.

* Ekip gereklidir, ekip olmadan sitenizle bir yere varamazsınız. Ekibinizi iyi seçmeniz gerekmekte.

* Yazılarınızın özgün olmasına çok dikkat edin, eğer ki yazılarınız özgün olursa çok çabuk index alır, hemen ilk sıralara yerleşebilirsiniz..

* Sitenizin seo’sunu iyi yapmanız gerekir, seo çok önemlidir.

Bu yazımda bu kadar arkadaşlar, eğer bunlara uyup kendinize de bir hedef seçerseniz çok çabuk yükselirsiniz :)

Kaynak: Web Sitesi Açmadan Önce Yapılması Gerekenler - ForumPluso