-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar ben bir link kısaltma sitesi ile çalışıyorum gayet memnunum fakat ödeme seçeneklerinde sadece paypal ve webmoney var, paypal ülkede yasak olduğu için aracılar var onlarda çok komisyon istiyor ve güvenemeyiz gelmedi para diyebilirler bunu göremeyiz webmoneye kayıt oldum fakat her şey çok karmaşık hiç anlamadım var mı kullanan nasıl oraya ödeme alıp normal hesabıma çekebilirim? yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Mobil uygulamayı indirip size bildirim olarak verdiği doğrulamaları yapın. Kimlik vs. Sonrasında ise cüzdanlar var mesela wme euro, wmz dolar gibi. Atıyorum dolar ödemesi alacaksanız wmz cüzdan oluşturup o cüzdan kodunu girmelisiniz ödeme alacağınız siteye. Z ile başlar dolar cüzdan kodu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Enpara hesabınıza çekebilirsiniz ben ufak miktar bir deneme yapmıştım 5 günde falan yattı hesabıma. Webmoney bozan arkadaşlar oluyor onlardan halledersen daha hızlı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Enpara bir banka hesabıdır. Enpara ya çekebildiğini söylemiş arkadaş bu durumda diğer banka hesaplarında da sorun olacağını sanmıyorum. Kredi kartı seçeneği olsa bile komisyon fazla oluyor genellikle. Bence banka hesabınızı deneyin.