-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar, çalıştığım kurumda kopyala yapıştır kafasındayız. Kopyala yapıştır yapıyoruz ancak Wordpress'te düz metin olarak yapıştırdığım metinlerden link çıktığını iddia ediyor işveren. Bu linkleri ben hiçbir şekilde göremiyorum. Ancak kendisi sürekli gördüğünü bir metinde 3-4 link olduğunu iddia ediyor. Böyle bir şey mümkün mü?
Kaynak kodu olarak yapıştırıyorum ve sürekli link çıktığı iddia ediliyor. Metin olarak yapıştırıyorum Wordpress'te? Metni kontrol etmeme rağmen görünmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kopyala yapıştır mı yazık değil mi kopyaladığınız sitelere...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun, çalıştığım yer gazete. Ana akım medyaya nasıl kafa tutacak site. Onu geçtim neyine yazık yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabiki mümkün. Şöyleki kopyala yapıştır mantığında iş yaptığında editör kullanmış olduğundan dolayı ordaki linkleri de yapıştırıyorsun.
Adam makale yazdığında kod yapısına eklediği minik bir kod ile ne kadar nokta var ise ona link vermiş olabilir.
Yada noktalı virgül yazdığında otomatik link vermiş oluyor. Sende kopyala yapıştır ile o linki alıp site yapıştırmış oluyorsun. Yada adam kodu fffff ile beyaz görünümde yapmıştır. Sen göremiyorsun.
Önemli değil. ama yapman gereken en önemli şeyi ifade edeyim. Bir yazıyı kopyala yapıştır yapacaksan;
1. bir notpad ile çalış. Önce kopyaladığın metni oraya yapıştır. Bütün kodlardan arınmış olacaktır. Ordan al isterden word e yapıştır. Düzenle renklendir koyu yap falan fila. Ordan al sitene yapıştır. Ama önce notpade yaıştır kodlardan temizle.
2.Editör kullanma. No editör ile yani kod ile yapıştır. Herhangi bir editörden ziyade kod ile yapıştır. Sonra kaydet. sonra aditör ile sitene içerik eklediğin yerdeki içeriğini düzenle.
kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eyvallah öneri için notepad kullanmaya başlayayım da Wordpress'te metin olarak yapıştırıldığında en ufak koda kadar gösteriyor. Link kodlarını, renk kodlarını bold kodlarını her şeyiyle yani