-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim bir web sitem var ve online giyim kıyafet satısı yapıcam el ile fatura kessem sıkıntı olmaz mı dıyorsunuz ?
BluemR
E-Ticaret Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam mesaj ile ayrıntılı bir şekilde uzun uzun anlattım herhangi birşeyde mesaj atabilirsiniz
BluemR
E-Ticaret Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazdıklarım standart bilgiler burdada paylaşıyım haklısınız araştırma yapmak isteyen arkadaşlarımız faydalanabilir.
Son attığınız ekran görüntüsü geçerli bir fatura değildir ben size şöyle iza ediyim muhasebe mezunu olduğumdan konuya da hikimim az çok olsada şuanda da bir şirkette e ticaret uzmanı olarak çalışıyorum öncelikle faturanızı matbada bastırmanız gerekmekte A4 boyutunda bastırmanız sizin için yazıcı kolaylığı sağlar İrsaliyeli faturalar 4 nüsha olur ve hepsinde aynı bilgiler yer alır 2 nüshası müşteriye gönderirsiniz 2 nüshasıda sizde kalır faturanızı ciltlenmiş şekilde bastırmamanızı tavsiye ediyorum yazıcıda kullanıcaksanız fatura basım işlemi tamalandıktan sonra o faturaya uygun opencart üzerinde değişiklikler yapılır yeni başlayanların yoğun bir fatura akışı olmuyacağından elle kesmeleri daha mantıklı şuanlık ekstra masraf çıkarmamak için hatta faturanızı noterde onaylatmanız matbaya göre daha çok maliyeti düşürür aklınıza taklılan birşeyde sorabilirsiniz yardımcı olurum her konuda.