lostyazilim
tr.link

YouTube Kanalı tutar mı?

14 Mesajlar 2.996 Okunma
acebozum
tr.link

hataman hataman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 12 / 40
  • Ticaret 3, (%100)
Sonuna kadar izledim ve beğendim, doğru tespitler bence. Sunum hakkında arkadaşların dediklerine tam katılmıyorum, vücud dilini kullanman lazım tabii o şart görünüyor birde mekana takıldım kanalına baktım hepsi aynı mekanda sanki neden?

http://hataman.com
wmaraci
webimgo

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

HüseyinALHAS adlı üyeden alıntı

tutmaz. :D şimdi işin doğrusu ben ve 2 arkadaşım da youtube işine girmeyi düşünüyoruz, sana da başarılar dileriz :)

hangi kamerayı kullanıyorsun acaba?

Teşekkür ederim, sizinde yolunuz açık olsun :)

Nikon D3100 - 18-55MM VR Lens

hataman adlı üyeden alıntı

Sonuna kadar izledim ve beğendim, doğru tespitler bence. Sunum hakkında arkadaşların dediklerine tam katılmıyorum, vücud dilini kullanman lazım tabii o şart görünüyor birde mekana takıldım kanalına baktım hepsi aynı mekanda sanki neden?

Beğendiğiniz için teşekkür ederim :) Aynı gün içerisinde 3 tane video çekmiştim arka arkaya bu sebepten dolayı böyle oldu. Bu iş için sadece bir günümü ayırabiliyorum. Montajlama olsun, render olsun, yüklemesi olsun aynı gün içerisinde yapmak isterdim. Fakat günde bir video için montaj yaptım. Örnek veriyorum gece saat 00:00 ile 01:00 arası hem montaj hem yüklemeyi bitiriyorum.
Bunlar benim kendime ayırdığım zaman dilimi. Sizde kendinize böyle ayırabilirsiniz. Hatta sadece video için değil. Fitness'a mı gidiyorsunuz diyelim. Her akşam belirli bir saate gider gibi plan oluşturmak benimkiside :) Öyle de çok sosyal bir aktivitem yok :) Normal bir sıradan vatandaşım.
HuseyinALHAS

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Hayırlı olsun, konuşma tarzın iyi fakat videoyu çekerken çok heyecan yapıyor gibisin arkadaş heyecan yaptığı içinde vücut dili ister istemez oynuyor. Reklamlara da destek verdim, youtube kanalım olsaydı takip edecektim.

Başarılarının devamını dilerim.

emrekirbiz emrekirbiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 28 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

Economist adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun, konuşma tarzın iyi fakat videoyu çekerken çok heyecan yapıyor gibisin arkadaş heyecan yaptığı içinde vücut dili ister istemez oynuyor. Reklamlara da destek verdim, youtube kanalım olsaydı takip edecektim.

Başarılarının devamını dilerim.

Evet, maalesef biraz ister istemez heyecan oluyor hocam. Çok sağ olun :)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al