yusuf5138
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtubeye misal bir kanalın videosunu attım(startv diyelim). Bu videoyu ben ariç en az 50-60 kişi atmış ama onların attığı video silinmezken benim attığım video telif hakkı nedeniyle siliniyor.Bu videoların silinmemesi için editleme falan yapabilirmiyim ? neler yapabılırım telıf yememek için yardımcı olurmusunuz rica etsem
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telif Hakkı ile videolar silinmiyor sadece para kazanma özelliği devre dışı kalıyor. Ayrıca sadece Youtube filtreleri değil aynı zamanda telif sahipleri de bir kaç saat içerisinde nasıl oluyorsa paylaşmış olduğunuz videoyu görüyor ve şikayet ediyorlar.
Yani siz paylaşacağınız videoları çerçeve içine alarak yada bazı yerlerini sansürleyerek paylaşıp Youtube filtrelerinden kurtulsanız bile video sahipleri bir şekilde yakalıyor ve telif bildiriminde bulunduklarında video silinmiyor fakat videolarda karşı tarafın reklamları görünüyor ve onlar kazanmaya başlıyor.
Yani telifden kaçmak biraz zor youtube gibi bir serviste.
Ayrıca neden her kategoriye aynı konuyu defalarca açarak saçma bir girişimde bulundunuz bilmiyorum fakat büyük ihtimal ban yersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
kardeşim hayat sana ban atmış bi kere....