-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba
1-2 arkadaştan bişey duydum bunun doğruluğu hakkında bilgi almak istedim.
Ziyaretçilerin video sitelerinde veya mobil uygulamalarda kaybettikleri MB veya GB lar için site veya uygulama sahibine operatörlerin para ödediğini söylediler.
Mesela ben turkcell hattım ile youtube a girdim bi video izledim. O video için 60mb kaybettim. Turkcell youtube a para ödüyo. Belki sayesinde kişinin internet paketi kullanılıyor ve daha çok paket satıyor diyedir.
Belki biraz saçma ama merak ettim işte.
İlginize teşekkürler
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence de saçma fakat doğruluğu nedir bilinmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Coin meselesi ise o iş öyle değil coinde siz coin kasıyorsunuz müşterilerden ziyaretçilerden ama bu çok yanlış çünkü ziyaretçilerin cihazları enerji harcayıp zarar görüyor yani hem kul hakkı hemde cihazları zarar görüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Admine soralım :) wmaraci operatörlerden para alıyor mu biz giriyoruz diye?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bitcoin madenciliğini arkadaş sana legal bir şeymiş gibi anlatmış.
Siz bir siteyi kullandığınızda eğer site arka planda madencilik yapılıyorsa bu ziyaretçi başına site sahibine ekstra kazanc olarak gider.
Warez temalar bu konuda dikkat çekiyor. İçine eklenen bir kod ziyaretçinin arka sayfada yeni popuplar açmasına neden oluyor ve temayi editleyen kişinin para kazanmasını sağlıyor.
Başka türlü olması mümkün değil. Yasal olarak operatörlerin böyle bir sey yapması da mümkün değil. Hoplatirlar adamı. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne kadar saçma gibi görünüyor olsa da aslında azda olsa mantık içeren bir yaklaşım (: Şöyle düşünelim; popüler bir site var ve günlük ziyaretçi sayısı çok fazla ve bu site sahibi sitesine erişim iznini sadece (örnek) Turkcell üzerinden veriyor. Bu site sadece Turkcell kullanıcılarına hizmet verdiği için karşılığında bu firmadan ücret talep edebilir. Turkcell kullanıcısı olmayanlar bile eğer o sitede aradığını bulduysa ve ihtiyacı varsa bunun için etrafında olan Turkcell kullanıcılarından kullanım izni isteyebilir (:
Bu yazının sonu hiç iyiye gitmiyor sanırım (: Olmaz kardeşim olmaz tutma bizi (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
carasar adlı üyeden alıntı
Bitcoin madenciliğini arkadaş sana legal bir şeymiş gibi anlatmış.
Siz bir siteyi kullandığınızda eğer site arka planda madencilik yapılıyorsa bu ziyaretçi başına site sahibine ekstra kazanc olarak gider.
Warez temalar bu konuda dikkat çekiyor. İçine eklenen bir kod ziyaretçinin arka sayfada yeni popuplar açmasına neden oluyor ve temayi editleyen kişinin para kazanmasını sağlıyor.
Başka türlü olması mümkün değil. Yasal olarak operatörlerin böyle bir sey yapması da mümkün değil. Hoplatirlar adamı. :D
1. Si btc madenciliğini web üzerinden yapmazlar. Farklı algoritmalardaki coinler için yaparlar. Btc için th seviyesinde güç gerekir ki buda işlemcilerle olmaz :)
2. Si operatörler dediğiniz gibi bunu yapamaz ama şunu yapar; youtuberlara para akıtır. İçerik ürettirir. Bu konuda hiç bir yasal engel yok. Zaten youtube butür bir işe girmez. Ama operatörler youtuberlar vasıtasıyla pek tabii yapabilir.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla üstad çok bet anladım ben ama siz beni anlamamışsınız :) bunu yazınca anladım :) sizin üstünkörü söylediğiniz şeyi detaylandırdım ben :)
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.