nexusdoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomatik kapı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Yetkililere dönüş sağladım - Cevap verdim . cevabı yukarı konu içeriğine ekledim . okuyabilirsiniz arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Technology
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
marka tescılı olan bır alan adını tıcarı farklı bır sınıfta olsa adsense reklamı dahı olsa telıf haklarına gırmıs olur kullanamazsınız
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
sarissa
Lütfen bildiğiniz bir şey varsa burada paylaşın bir çok kişiye de yardımınız dokunabilir.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Size ait alan adı ile o firmaya ait herhanği bir içerik paylaşım yapmadınız ise hiç sorun olmayacaktır.
Burada kelime cambazyığı yapmanızı tavsiye ederim yani ifadenizde efendim ben o alan adını herhanği bir firmayı temsil ettiği için değil serinlik serinleme anlamında olduğu için aldım dersiniz. Şirketin kuruluş tarihi veya sizin aldığınız zamanın önemi yok. Muhtemelen önce dava açarlar sonuç alamayacaklarını onlarda biliyor ve iki taraf ifade verip mahkeme tarihi belli olunca size uzlaşma teklif edecekler
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
nexusdoor
Son cevaplamanızın ardından karşıdan cevap geldimi?
Gelirse paylaşın veya durumun sonucunu,herkese yardımı olabilir.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Domaini sizden gelipte alamazlar AMA şöyle bi gerçek varki onlar patenti çiğ köfte üzerine aldığı için siz o domaini çiğ köfte üzerine birşey de kullanamazsınız ÇÜNKÜ markalarına yapılan iş olarak görebilir mahkeme.
2 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
size hangi kaynaktan ulaştılar? çok fazla diyaloga girmeyin. söyleyecekleriniz aleyhinize kullanılabilir. hatta karşı tarafın sorularına cevap vermek zorunda bile değilsiniz. sadece satın alma taleplerine dönüş yapın. sen önce aldın ben sonra aldım patentti çiğköfteydi dönerdi konularına girmeyin avukatlarla. firmalarını bilmiyor duymamış haberiniz yokmuş gibi susun.
içeriğinizde marka ile ilgili iyi ya da kötü materyal varsa hemen kaldırın. basit bir blog kurabilirsiniz belki ama ticari bir eğilimde olmayın. hobi tarzı bir kaç sayfa olabilir. zaten çiğköfteci değilsiniz. domaini satmak dışında bir kazancınız olmayacaktır. blog da kurmazdım boş dururdu ben olsam. bekleyin eninde sonunda onlardan satın alma teklifi gelecektir.
hukuki süreci çok bilmeyerek ben olsam bu şekilde davranırdım.
iyi şanslar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adamlarla muhattap olmayın hocam. Bırakın mahkemeye versinler, 2 yönlü de onlar zararlı çıkarlar. Bu arada onların bulunduğu sektörden de uzak durun, aksi taktirde domaini elinizden alabilirler.