-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Storm adlı üyeden alıntı
Günay: ''Film indirmek suç değil''
Kanuni bir düzenleme yapıldığını doğrulayan ancak film indiren ya da izleyenlere ceza geleceği yönündeki haberleri yalanlayan Günay, önümüzdeki dönemde ayrıntılarını açıklayacağını söylediği düzenlemenin sadece film indirip çoğaltanlara yönelik cezayı işlem getireceğini, bireysel olarak bir ceza öngörülmediğini söyledi.
Günay, "Siz film indirip izliyorsanız ona bir şey yok. Ama siz servis etmeye başlarsanız ona yaptırım getiriliyor" diye konuştu.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25416666
Edit 1 : Bakanın kastettiği indirme şekli filmin parasını ödeyip indirme şeklide olabilir en temizi online izlemek sanırım.
Edit 2 Kendi Fikrim : Bunun yanında proxy + vpn + dns + torrent + hotspot + idm gibi etkenler varken engellemenin mümkün olacağını sanmıyorum.
Hocam idm ile bazı sitelerde indirme olmuyor mesela *****müzik te :D
Konuyla ilgli ise konuyu görmeden önce facebookta bir arkadaş cemyılmazın yeni gösterisinin videosunu indiriyordu baya hava atıyordu :D onu üzecek gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sınavlara hazırlanıyor.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl yani :D .
eutorrent'imi kapatıcaklar şimdi bence olmaz o iş. torrentti internetti derken bulunur hiç sanmıyorum engellensin.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu iş böyle olmaz. İyice illegalı kapamak lazım.
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
Sitelerin önünü kesemedilerde indirenlere mi el attılar yok artık :)
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Her sene geliyor bu haberlerden. Yok mp3 indirmek suc olacak yok bilmem ne olacak. Hani nerde! Anca lafta! Zaten boyle bisey yapmalari da imkansiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3500 lira alan arkadaşım her şeyin orjinalini alıyor. Bir keresinde kopya içerik teklif ettim onu da kabul etmemişti. Yani ben çoğu zaman tüm ayı kira bile ödeyecek kazanç olmadan geçiriyorum. Bu da arkadaşın dediği refah durumu ile alakalı bir durum... Parası olan neden uğraşsın, gider sinemada mis gibi seyreder.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçen kırk yılın başında kuzenle sinemada film izleyeyim dedim. Bi' baktık tek kişi 11 lira. Dedim dön geri. Eve gittik aynı filmi indirip izledik. Torrent her türlü akar. Olay engel olunamayacak duruma geldi. Bu saatten sonra hangi birini engelleyeceksin.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
"Bu kampanyadan 18 milyon genç yararlandı. O iki günde salonlarımız yüzde yüz doluyor. Turkcell bir yıl içinde 20 milyon dolarlık katkıda bulundu”
Bu gerçekten de doğru yani hiç sinemaya para vermeyen biri olarak ben bile bu sayede gitmiştim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Her şey parada bitiyor. Param olsa düşüneceğim şeyler farklı olurdu bu konuyu es geçerdim hatta.