-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Satın aldığım ürün arızalı çıktı ve garanti için firmaya gönderdim. Firma beni 62 gündür oyalıyor ve telefon görüşmelerinde çelişkili konuşuyor. En son Ürünün geldiğini söyleyip bana takip numarası bile verdi ancak kargo takip numarası başkasına ait çıktı ve "sen benimle konuşmadın, ben sana böyle bir takip numarası vermedim" diye inkar etti. Bende baştan sona bir yazı ile firma ile yaşadığım sorunu kişisel blog sitem üzerinden paylaşmaya karar verdim ancak takıldığım konu maddeler halinde telefon görüşmesini canlandırmam. Yani orada bir ses kaydı..vs yok tamamen böyle böyle denmişti diye sırasıyla diyaloğu yazmak istiyorum. Bunu yazsam suç işlemiş olur muyum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
sikayetvar da yazan şikayetlerin çoğu bu şekilde zaten
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Ses kaydini paylas madem dolandirdimak serbest
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Suç değil bu sen bir müşterisin ve satıcı ile yaşadığın sorunu tüm şeffaflık ile paylaşmışsın ne var bunda şikayet sitelerinde de bu durumu bu tarz açıklayan çok kişi var. Hizmet aldın varsayalım bu hizmeti sağlayan şirket verdiği hizmeti sana sağlamıyor ve birde yalan konuşuyorsa sende bunu açıklamak ile suçlu duruma düşmezsin kanımca
Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol!