Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba,
Normalde bu tarz şeylerle hiç uğraşmam direkt engeller geçerim lakin şu aralar vaktim bol olduğu için hakaret eden şahsı biraz uğraştırmak istiyorum.
Mahkemede hiçbir sonuç çıkmasa dahi gönlümün rahat etmesi adına -karşılık vermedim çünkü- bir yerlere şikayet etmek istiyorum. Tam olarak nereye şikayet etmem gerekir şahsı? Bilgili arkadaşlar yazarsa müteşekkir kalırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sanırım bir trend haline geldi. Şu youtuber arkadaşın primi sonucunda. Yani şunu anladım. Youtuber olmak sana atılan küfürden bile prim yapmak demektir.
Neyse konu dışına pek çıkmayayım. hocam bir şeyler çıkar da hiç gerek yok bence. Yani demek istediğim bırakalım da devlet gerçek suçluları yakalamaya çalışsın.
Ha çok boş zamanınız varsa direk savcılığa gidebilirsiniz. Kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Küfür ve hakaret durumlarında genelde sonuç alırsınız ancak bazı hakaretlerin "İfade Özgürlüğü" savunmasıyla kurtaran insanları da gördük tabi.
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişisel bilgilere yetkisiz erişim suçtur. SMS veya whatsapp konuşmaları olsa bile. Devletin bile sıradan bir suç için bu tür bilgilere ulaşması yasaktır. Başınız ağrıyabilir. Ad soyad, tel dışı bilgilere ulaştığınızı belirtmeyin ya da bu tür sorularınız için bir avukata başvurun. Dikkat edin yani.