Merhaba Arkadaşlar ,
Bugün dershaneden çıkarken bir arkadaşım gelip dedi ki "kanka biri dün çara girip hesabı boşaltmış , bugün girip bakayım bir hediye gelmiş mi diye görünce şok oldum dedi . " ben hani şaka falan yapıyordur diye komik bir şaka değil dedim ve güldüm . Arkadaş ciddiyim dedi ve geri geldiğimde hesabıma giriş yapamadım şifrem değişmişti . E-mail adresi değişmediğinden bende sıfırlama isteyip geri aldım hesabı ama dedikleri doğruymuş arkadaşımın . Her kimse 3 sayfalık satıştan kalkmış silah ve paketleri açmış sadece ve sadece 5 tane hediye kalmış . Hesap şu anlık benim elimde fakat geri gidebilir veya ben oyundan uzak kalırsam girip adıma laflar yapabilir . Oyunda benim hesabım ile küfür eden , hile yapan veyahut bug yapan biri varsa kesinlikle ben değilimdir . Böyle bir şey görürseniz kanıtlar ile bana özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim .
Hediyelerimi açan arkadaş da bu konuyu okuyor ise sözüm sana ! Yaşın küçük veya büyük olabilir fark etmez ama ben gerekli yasal yollara başvurmayı düşünüyorum . Gelip kendini ifşa edersen , suçunun hafiflemesi için yardım ederim fakat vazgeçmem . Suç duyurusunda bulunduktan sonra zaten Joygame ile iletişime geçilip gerekli ip ve adresler alınacağını da söylemek isterim .
Ben 6 yaşımdan beri internetteyim , şu ana kadar göz yummuş olabilirim ama bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle göz yummayacağım !
Bunu yazdım hesabım boşaltılmış 250-300 TL'lik bir zarar var . Ben bunu bilişim suçlarında hangi madde ile suçlayabilirim ve bir tane suç duyurusunda bulunmak için dilekçe örneği verir misiniz ? Sinirim aşırı derece de bozuldu. :/
Ek Olarak: + Olarak bu aldığım zarar için , para talep edebilir miyim?