Arkadaşlar merhaba. Binance borsası kayıt olanların 10$ nakit ve üstü kazanabileceği bir etkinlik düzenliyor. Katılım çok kolay detayları paylaşacağım kaynakları ile birlikte. Binance bunları hep yapıyor Reklama ayırdığı bütçe ile ve parayı hep ödüyor arkadaşlar içiniz rahat olsun.

- Öncelikle aşağı bıraktığım Referans linki ile BinanceTr borsasına e-posta şifre belirleyerek kayıt olun:

🔗https://www.trbinance.com/account/signup?ref=76A83ERX

 

- Daha sonrasında kimlik doğrulaması tamamlamanız gerekiyor. Arkadaşlar bu kısımda endişelenmeyin üzerime şirket kurarlar diye çağdışı düşüncelere kapılmayın. Bütün fotokopiçiler şirket kursun o zaman. Aksi taktirde herkes hesap açıp açıp bu ödülü alabilir. Üstteki profil kısmına basıp kimlik doğrulama seçeneğinden tamamlayabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra kimlik doğrulaması içinbence telefona BinanceTr uygulamasını indirin. İşlemleri yapmak uygulama içerisinde daha kolay.

 

- Bu kısıma kadar tamamladıysanız 2Dolar Çekilebilir ödül kazanıyorsunuz. Ekstra aşağıdaki görevleri yerine getirerek 10 dolara kadar kazanabilirsiniz.

* Herhangi bir miktarda borsaya para yatırmak:(Ödül:3Dolar✅)

( Arkadaşlar Binance tr den cüzdana tıklayıp- Yatırma-Türk Lirası, seçeneklerini seçip istediğiniz Bankadan verdiği ibana para yollayabiliyorsunuz. Açıklama yazmanıza felan gerek yok havale yaparken direk size verdiği ibana 10 tl gönderin mesela 30 dkya kalmadan ilk seferde geçiyor. Daha sonraki işlemler anında geçiyor. Geri de kimlik doğrulama yaptığınız aynı Ad Soyad ile olan ibanlara çekebiliyorsunuz hızlıca parayı rahat olun.)

 

- Eğer en az 10$ (şuan yaklaşık 203 TL) yatırıp bununla herhangi bir coin alıp satarsanız; 5$ Ödül daha kaazanmış olacaksınız. (Bir coin seçin piyasalar kısmından mesela BTC, emir türünü market yapın paranızın %100ünü seçin ve al diyin. Aynı şekilde de geri satabilirsiniz.) Geri parayı hemen çekebilirsiniz işlemleri yaptıktan sonra. 


Binance Tr'nin kendi paylaştığı bir makale var konuyla ilgili onu aşağıya bırakıyorum Kaynak olarak.

Ailenizden bir iki kişiyi daha kayıt ettirerek 20 30$ yani 400 600 TL kadar kazanabilirsiniz size kalmış.

Son olarak hangi işlemi yaparsanız yapın, katılım formunu doldurmanız gerekiyor. Aşağıdaki linke sadece Binance UID numarasını göndermeniz yererli. Profile basınca görebilirsiniz 6veya 7 hanelidir görebilirsiniz.

 

 

Katılım Forumu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr49tDuZKLA7lt8MxcsYR1TBB8kmDvq5kty3Rjaj9xcatfEQ/viewform

Kaynak:https://bit.ly/arkadasinigetirenkazanir