Sizlere MÜTHİŞ bir bedava coin kazanma sitesi anlatacağım. İsmi COİNTİPLY olan bu coin musluğu bana günlük 1 dolar civarında parayı şu an çok uğraştırmadan sadece siteyi açık tutmak, arada bir bakıp anketlere girip ufak tefek görevleri yapmamla kazandırıyor. Cointiply ile bedavadan coin ve para kazanmak gerçekten çok kolay!

Belki Cointiply çok duydunuz üyesiniz yada düşünüyorsunuz burada da çok tanıtılmış olabilir. Ben bu yazımda detaylı incelemelerim ve gözlemlerimi aktararak faydalanmanızı istedim gerçekten edindiğim tecrübeleri aktarıyorum.

Uzun zaman internetten para kazanma yolları takip eden biri olarak bu sistemin kolay getirisi sebebiyle adeta hayran oldum. Cointiply de kolay para kazanma yollarını detaylı bir şekilde anlatacağım ki sizde faydalanın.

Sistemin mantığı, reklamlara tıklatma, sitede vakit geçirme, video izletme, anketlere katılma, oyun oynama ve uygula indirme gibi görevler sunarak karşılığında DOGECOİN, LİTECOİN, BİTCOİN ve DASH olarak alabiliyorsunuz. Uzun yıllardır kullanılan ödemeleri sorunsuz yapan güvenilir bir site.

Ödeme kanıtında da görüleceği gibi 4 günde 2 kere üçer dolardan 6 dolar ödeme aldım. Ödeme eşiği doge, dash ve lite coin için 3 dolar yani site mantığına göre 30.000 coin topladığınızda, Bitcoinde ise 5 dolar yani 50000 coin sitede topladığında alıyorsunuz. Gate.io, Binance gibi cüzdanlara ödeme yapıyor. Ödeme yapmadığı cüzdan duymadım yani büyük firma cüzdanlarının hepsine hemen ödeme yapıyor. Benim ödemeler 12 saatte yattı ve Doge olarak ödeme aldım. Cüzdanıma yatınca bozdurdum ve farklı coinler aldım.

Şimdi gelelim bu muhteşem site nasıl kazandırıyor tek tek ipuçları ile açıklayacağım.

COİN MUSLUĞU

Sitede Roll the Faucet sekmesi var bu saat başı çark çevirme mantığı ile çalışan bir coin musluğu. Her saat 1 çevirme hakkı veriyor ve en az her çevirme 15 coin veriyor. Asal sayı yada yüksek sayı gelince verdiği coin miktarı artıyor. Günde yaklaşık 12 kere çevirdiğinizde sadece buradan yaklaşık 500 coin kazanabilirsiniz.

 

30000 coin ödeme eşiği için 500 coin az kazandırıyor gibi gelebilir ancak burada çok önemli bir nokta var ve bunu Cointiply tanıtan çoğu kişi bilmez ve anlatmaz size. Resimde beyaz dairenin içinde yer alan çubuk bir nevi piyango. Eğer çark 99,999 gelirse bu çarkta biriken paranın hepsini alıyorsunuz ve bu miktar yaklaşık 300 dolar civarına geliyor! Zor ama imkansız değil alan pek çok kullanıcıya denk geldim. Ne kadar çok çevirirseniz o kadar şans artar.
ANKETLER

Cointiply para kazanma sisteminin ana noktası anketler. 6-7 adet farklı anket sistemi var ve tüm bu sistemlerde günlük yaklaşık 2 anket doldurabiliyorsunuz verdiğiniz yanıtlara, yaş ve meslek ile aile durumuna vereceğiniz yanıtlara bağlı olarak. Ben günlük 20.000 coin kazandığım oldu sadece anketlerden. Her bir anket farklı ödeme veriyor süre ve yanıt miktarına bağlı olarak. En yüksek aldığım anket ödemesi 1 anket 6.000 coin oldu. Yani her anketten 6.000 ödeme aldığınızı düşünün 5 ankette ödeme eşiğine ulaşıyorsunuz.

SİTEDE ZAMAN GEÇİR BEDAVA COİN TOPLA

Evet bu sitede sadece zaman geçirerekte para kazanabiliyorsunuz nasıl mı?
 



Chat bölümü var sitede işte bu chat bölümünde start chat dediğinizde sizi chat bölümüne sokuyor bu İngilizce bir chat konuşmanız hiç gerekmiyor sadece katılım yeterli zaten konuşma bir işe yaramıyor. Gördüğüm kadarıyla yarım saattte yada 20 dakika da bir sitede damla resminde biriken coinler ki bu coin sitede tüm kullanıcıların topladığı coinler oluyor, bu biriken coinler rain yani yağmur başladığında chatte olan kullanıcı sayısına bölünüp chat katılan her kişiye otomatik veriliyor. Bunun için sitede zaman geçirip yani açık tutup her yağmurdan sonra Click the Qualify for Rain Pool seçeneğine tıkladığınızda otomatik coin kazanıyorsunuz. Peki çok getiriyor mu evet getiriyor. Özellikle akşam saatlerinde oldukça iyi coin bırakıyor. Tek bir yağmurdan 600 coin kazandığım oldu. Ortalama ise yaklaşık 1000 coin günlük sadece chatte kazanmanız mümkün hiç birşey yapmadan. Peki niye sitede durursak coin dağıtıyor bu site diye düşünürseniz bize bir zararı yok. Sitede durma süresi herhangi bir sitenin ne kadar yüksekse Google algoritması için en önemli arama kriteri oluyor ve aramalarda yukarı çıkıyor. Bu süreyi uzatmak isteyen sistem de bunu teşvik için sitede durdukça coin hediye ediyor.

OYUNLAR

Site mobil ve masaüstü oyun oynatma imkanı veriyor. Masaüstü oyunda güç çubuğu doldukça 22 coin gibi düşük bir miktar veriyor. MASAÜSTÜ Oyunlar cart ve balon patlatma, satranç tavla gibi bilindik ve kolay oyunlar ama hiç kazandırmıyor desek yeridir. Zor doluyor güç çubuğu o yüzden pek önermem.

Ama bir MOBİL OYUN BÖLÜMÜ var adeta coin basıyor. Mobil oyun bölümünde size bir mobil oyun indirtiyor ve o oyunu oynadığınızda dakika da 200 coin veriyor. Daha sonra bu coin ve süre mikratı düzenli artıyor Yani düzenli oynayınca bu oyunu günlük sadece oyundan 2000 coin yapar. Ben 5 dakika da 1000 coin aldım buradan kolayca coin basabilirsiniz. Tabi mobil uygulama üzerinden. Masaüstü oyunları pek bir işe yaramıyor. Mafia City oyunundan toplamda 110 000 coin yani 11 dolar çektim sadece oyun oynayarak

TIKLAMALAR

Cointiply her gün yaklaşık 1000 coin değerinde PTC tıklama ve Video izleme görevi veriyor bu çok basit tıkladığı siteye gidip az bir saniye durunca coin kazanıyorsunuz. Video izletme görev seçeneği sadece mobil uygulamada açılıyor bilginiz olsun masaüstünde video izleme seçeneği yok. Ülkemizin lokasyonuna göre Hideout tv seçeneği açılmıyor o açılsa çok daha rahat kazandırır.

UYGULAMA YÜKLEME GÖREVLERİ

Sistem ayrıca yüklü coin kazanabileceğiniz mobil uygulama indirme ve üye olma karşılığı coin kazandırma seçeneği sunuyor ve gerçekten yüklü coinler kazanabilirsiniz. Mesela ben ilk günümde Yemek sepeti uygulama görevini yaptım yani Mobilden Play Storey e yönlendiriyor ve Yemek Sepetini indirtti bana. Yeni üyelik yaptın ve sadece bundan 4000 coin kazandım. 10.000 coin 1 dolar yapıyor bu arada. Yaklaşık 10 tane kadar böyle indirme görevi var. Bazı indirme görevleri ise 15000 coin! Ama bu yüksek coin içeren görevlerde indirdikten sonra üye olup belli bir kademeye ilerledikten sonra ödülü veriyor.

Multiplayer bölümü var pek önermem, kumar kısmı. 10 Kutu gibi birşey var boş kutuya tıklamadan ilerlerseniz her yeni kutuda yatırdığınız miktar çarpılıyor. Mesela 10 coin yatırdın en düşük ilk kutuda boş çektin 10 coin gidiyor. Ama yanmadan kutu açtın 61 kata kadar çıkabiliyor. Kumar mantığı olduğundan önermiyorum.

Kısaca anket doldurmadığınızı düşünelim. Sitede vakit geçirerek (yaklaşık 1000), PTC tıklamaları (yaklaşık 500) yapıp video izleyerek (yaklaşık 500), çark çevirerek (yaklaşık 600) gibi çok kısa ve basit görevleri yaptığınız varsayarak yaklaşık 2600 coin günlük adeta hiçbir şey yapmadan geliyor.

Ben genel olarak şöyle yapıyorum telefon yada masaüstü bilgisayarımda Cointiply açık bırakıp yarım saatte bir click the rainpool yaparak chatte biriken coinleri topluyorum ve günde 2 kere kadar da anket düşmüş mü bakarak anket dolduruyorum. Böylelikle fazla emek ve zaman harcamadan BEDAVA para internetten geliyor. Gerçekten emek ve zamanımın karşılığını verdiği için Cointiply hoşuma gitti ve böyle kapsamlı bir yazı hazırlayıp sizlere öneriyorum.

Eğer wifi varsa mobil Cointiply uygulamasından sisteme girip mobil oyun kısmından çok iyi kazanabilirsiniz. Anketleri de doldurduğunuz takdirde ödeme eşiğini günlük dahi doldurabilirsiniz. Bu siteden yüklü kazanırsınız çok ta emek ve zaman harcamadan hemen üye olun ve bedava coin kazanmaya başlayın herkese BOL kazançlar.


Remifden üye olursanız hiçbirşey kaybetmezsiniz tabi her türlü canınız sağolsun yeter ki önerdiğim sistemden kazanın yeter.

Refsiz Üyelik: https://cointiply.com/

Refim ile Üyelik: http://cointiply.com/r/azodO

Son Ödemelerim