-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güvenilir btc alıp tekrar tl geçirip bozduracağım bir site varmıdır.Bir zamanlar btctürk vardı ama gördük şimdi ne olduğunu,,
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Paribu gözün kapalı alabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
araştırdım bu sene popüler olmuş, ilerde btctürk gibi sapıtmasın.Ben bir alacağım 1 yıl sonra bozduracağım
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Eğer 1 yıl sonra bozduracaksanız, bitcoini yine paribu üzerinde alın ardında kendinize wallet alıp orada muhafaza edin. Bitcoin cüzdanları konusunda pek bir bilgim yok fakat webtekno bi ara bir video paylaşmıştı bitcoinleri offline saklayabilmeniz için usb şeklinde bitcoin cüzdanı incelemişlerdi. Ondan alıp güvenli bir şekilde bitcoinlerinizi muhafaza edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarim
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
1 yada 2 yıl yada daha kısa veya daha uzun vadelerde düşünüyorsanız. Türkiye deki borsaları kullanmayın. Türk Borsaları fiyatlar tavan yapınca kimse btc bozmasın diye sistemin fişini çekiyor, saldırılardan sistemlerinin kalitesisliğinden doğru düzgün iş bile yürütemezsiniz.
Yabancı olarak
Binance kullanın tavsiyemdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
biyerde aldığınız bitcoinleri bi kod olarak alıp istediğiniz zaman o kodu tekrar girip bozdurabileceğiniz bişey izlemiştim detayını bilmiyorum ama çok mantıklı gelmişti araştırabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EsirBilisim adlı üyeden alıntı
1 yada 2 yıl yada daha kısa veya daha uzun vadelerde düşünüyorsanız. Türkiye deki borsaları kullanmayın. Türk Borsaları fiyatlar tavan yapınca kimse btc bozmasın diye sistemin fişini çekiyor, saldırılardan sistemlerinin kalitesisliğinden doğru düzgün iş bile yürütemezsiniz.
Yabancı olarak
Binance kullanın tavsiyemdir.
bu binance de tl ye bozdurabiliyormuyum nasıl oluyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
41, (%98)
Mesela Paribu'da saklamayı neden önermiyorsunuz tam anlayamadım, açıklar mısınız? :/