📢 KCEX Borsasına üye olup (KYC, Telefon ve Mail Onayı dahil) 50 $ Vadeli İşlemler Bonusu, gelen bonusları ve 1 adet eğitim göreviyle beraber toplam 120 $ Bonus kazanabilirsiniz. Yatırım dahil toplamda 120 $ bonus kazanabilirsiniz.
🚀 (KYC için selfie vs. gerekmez. KYC onaylanma süresi: max 1 saat. ödülleri teslim süresi: max 4-12 saat)

📢 Görev ve Ödüller

⭐ Bir hesap oluşturup, KYC doğrulamasını tamamlayın ve telefon numarası bağladıktan sonra 30 USDT değerindeki vadeli işlem bonusunu alabilirsiniz.
⭐ 20 USDT vadeli işlem bonusunu almak için KYC doğrulamasını tamamlayıp telefon numaranızı ve e-posta adresinizi bağlayın.
⭐ Vadeli işlemler bilgisini daha iyi anlamak ve ustalaşmak için aşağıdaki rehber eğitimlerini tamamlayın ve 10 USDT vadeli işlemler bonusu kazanın.
 10 USDT vadeli işlem bonusunu almak için belirtilen kripto para ile 100 USDT veya daha fazlasına eş değer tek bir spot para yatırma işlemini tamamlayın.
⭐ 5 USDT vadeli işlem bonusunu almak için 200 USDT veya daha fazla tek spot işlem hacmini tamamlayın.
⭐ 10 USDT vadeli işlem bonusunu almak için 2000 USDT veya daha fazla tek bir vadeli işlem hacmini tamamlayın.
⭐ 5 USDT vadeli işlem bonusunu almak için vadeli işlem pozisyonunda KA/ZD emrini uygulayın.
⭐ X hesabınızı bağlayın, KCEX davet bağlantısını X'te paylaşın ve KCEX'i Twitter'da takip edin, 30 USDT vadeli işlem bonusu kazanın.


📢 Ben bonusu 318 $ kadar çıkarttım ama ani iniş ve çıkıştan ve hırstan dolayı 66 $ kadar düştü ve dün 66 $ çekim yaptım. ayriyeten kardeşimin hesabından bonusu 448 $ yapıp çekim yaptım. 👉 (Çekim kanıtı için buraya tıklayınız.)


📢 Referansımla kayıt olanlara özel çekilebilir yapma taktiğini anlatacağım.
KCEX ile partner anlaşmalığımız var!


👉 Referans Linki: https://www.kcex.com/register?inviteCode=TR 👈
👉 Referanssız Link 👈