Herkese merhaba. Birkaç görevi tamamlayarak 9 Dolar değerinde AUDIO Token kazanabilirsiniz. Token bilindiği üzere Binance'da da listeli. Spotify tarzı bir proje ve müzik sektörüyle alakalı bir sayfa. Uzun bir süredir devam eden bir proje o yüzden güvenilirlik konusunda bir sıkıntı yok. 

Maksimum 5 referans ile ödül alınmaktadır. Referans linkim ile üyelik işlemlerini yaptıktan ve Twitter hesabınızı bağladıktan sonra panoya yönlendirileceksiniz. Bu kısımda görevler ve açıklamaları yazıyor. Tüm bu görevleri tamamladıktan sonra Claim diyeceksiniz. Claim işlemi yoğunluktan ötürü yavaş olabilir endişelenmeyin. Görevleri tamamladıktan sonra 10 AUDIO'yu Phantom Wallet ile çekeceğiz. Phantom Wallet kullanmamızın sebebi Solana ağı olmasından ötürü gaz ücretinin düşük olması. O yüzden Phantom Wallet kullanmanız yararlı olacaktır. 

Tüm görevleri yaptıktan sonra Send AUDIO diyerek kazandığımız coinleri göndereceğiz. Çok fazla talep olduğundan ötürü de KYC getirmişler. KYC'niz de çok kısa bir sürede onaylanıyor. İşlemleri yaptıktan sonra paranızı çekebilirsiniz. Herkese bol kazançlar. 

Referans: TIKLAYIN