Site Adresi www.makalee.net
İstenilen Fiyat: 5000 TL Pazarlık Sünnettir
Sitenin Aylık Getirisi: En az 500 tl firmalardan yazın 1000 tl yi geçiyor.
Sitenin Kategorisi: Genel Blog ve Firma Sektörel Yazılar
Günlük Tekil Hit Sayısı: Tekil sayaç hiç kullanmadım blogger sayfa görüntüleme her gün en az 400-500 arası oluyor.
Site Analiz Bilgileri: http://wmaraci.com/site-analizi/makalee.net)
Satışa Hosting Dahilmi?: Hostingi yok Domain 2023 e kadar
Banlı Olduğu Sponsor: Hiçbir reklam firmasından reklam koymadım.Sadece firma çalışması yaptım.Bu kazanç çok daha kolay ve net oluyor.
Banlı Olduğu Arama Motoru: YOK
Özel Notlar:

132 Özgün Yazı vardır sitemde.Tüm resimler ya kendim çektim yada boyut pixel değişimleri yaparak yayınladım.Sitemi en başta hobi amaçlı kurmuştum 50 konu yazdıktan sonra birden sitenin arama sonuçlarındaki farkını farkettim ve firmalar için yazı yazmaya başladım ve firma reklamları ile kazanç elde etme yolunu bulmuş oldum.Örnek vermek gerekirse



Resimde görüldüğü üzere Eskişehir İnşaat sektöründe her kelimede 1. sırada olan bir website.Bu konumda olduktan sonra zaten inşaat firmaları ile görüşmek ve firmaların kazanacakları göz önüne alındığında para kazanmak çokta zor olmuyor.Önemli olan düzgün iletişim kurabilmek.

Eskişehir de sadece inşaat değil "Eskişehir spor salonları" "Eskişehir Çelik Kapı Fiyatları" gibi birçok sektörde ilk sıralarda.Son 3 aydır siteyle ilgilenemedim.Yeni evlendim ve iş değişikliği yaptığım için artık zamanım olmuyor.

Asla ücret ile backlink vs şeyler yapmadım.Zaten ne kodlama nede web site tasarım biliyorum.Hobi olarak girdiğim günlük yaptığım şeyleri yazdığım blogum google da iyi bir pozisyon alınca para kazanma amaçlı firma yazıları yamaya başladım.

Sitenin 4000 küsürlü facebook grubu 600 küsürlü twitter sayfası vardır.

Durum bundan ibarettir arkadaşlar.Ciddi düşünen arkadaşlarla görüşebilirsek sevinirim.

Ek Olarak: Yok mu yahu ilgilenen ? :)