-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bana göre çok sade bir tema olmuş biraz daha üzerinde durmanız gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda satışa çıkarmakta yanlış olur bundan çok daha iyi olupta ücretsiz olan yüzlerce tema varken kimsenin alacağını düşünmüyorum. Biraz daha geliştirdikten sonra belkide satışa çıkarılabilir. Kolay gelsin...
OVER
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
DÜ Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence güzel gidiyor ama Hayvan Blogunda Responsive olmaz amacına uygun yap .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam daha temanın yuzde 1 i dahi bitmedi diyorsanız sıkıntı yok geliştirin, fakat yuzde 50'si bitti gözüyle bakıyorsanız kusura bakmayın 15 dakıkamı alır aynısını yapmam.Bu sekılde ucretsız dahı dagıtsanız coğu kişi kullanmak istemez.Eleştirim size biraz acımasız gelebilir ama kusura bakmayın dostca söylüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Değişmesi değil birçok şey eklenmeli menülerden tut ki ana şablon yapısı olarak düzene oturtulmalı ve bir konsept oluşturup onun uzerinden gidilmeli, tabi profosyonel birşey yapılmak isteniyorsa.
fenered
Fikirlere Kurşun İşlemez
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben kullanmayacağım. satış, için hazırlıyorum. Alan adına lisanslayıp satacağım. Ama dediğin gibi özel istek olursa onun için değiştirebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aslında blog temaları artık çok klasikleştir farklı bir şeyler yapman gerekiyor örneğin teknolojio.com temalsı gibi farklı bir şeyler olabilir. Yani klasiklerden kurtulun.
1 kişi bu mesajı beğendi.