lostyazilim
tr.link

Artık, daima güncelim ..

2 Mesajlar 691 Okunma
acebozum
tr.link

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Herkeze tekrardan selam..
Web sitemi 6 yıldır güncelleyememekten sürekli şikayetçiydim ama artık 2 ay yoğun tempolu çalışmanın sonucu güncelledim ve portfolyomu web siteme aktardım.

Bunun yanı sıra ücretsiz dosya paylaşım ve Grafik – tasarımı konuları üzerine ders eğitimleri vermeyi düşünüyorum. Bu dönüşümlü olacak yani siz takipçilerin yorumları üzerine, eksiklikleriniz konusu üzerine değineceğim.

Dersler videolu eğitim yada görsel eğitim ( Ekran resimleri sunumu ) formatında olacak.Blogumda ara sıra hayata dair şikayetlerim, bazı çılgınlıklar bazıları ise yaşadığım tecrübe edindiğim konuları paylaşmayı düşünüyorum.

Paylaştığım bu web derslerini daha çok kitleye duyurabilmem için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Bunun için okuduğunuz ve uyguladığınız her dersi sosyal ağlarda, web sitenizde paylaşmanızı yorumlamanızı rica ediyorum.

Blog yazarlığı daha önce hiç yapmadım o yüzden devrik cümle yada anlam karmaşası yaşatabilecek şeyler yapabililirim. O yüzden şimdiden özür diliyorum

Uyarılarınızı dikkate alacağım.
Bugün kü ilk dersimiz sosyal medyada hemen hemen hepimizin çok hoşuna gittiği ” Caps ” konusunu göstereceğim. Paint ile Caps nasıl yapılır sizlere onu göstereceğim. Evet evet paint ile

Photoshop bilmenize gerek yok en kısa ve en temiz şekilde[COLOR=#ff0000] ” Caps nasıl hazırlanır ? “[/COLOR] hazırlanır adlı çalışmama Blog kategorisindeki yazımdan ulaşabilirsiniz.

Takip edin, okuyup beğenin ve yorumlayın!
Teşekkürler, saygılarımla.

Kaynak
krrgh

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
elektronikssl
webimgo

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
hayırlı olsun.
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al