lostyazilim

Blog sitem nasıl sizce ?

47 Mesajlar 6.401 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

haliltas63 adlı üyeden alıntı

İcerik olarak çok iyi, tema olarak biraz karşık geldi bana sol taraf, ama yine tema olsun içereki olsun 10 numara 5 yıldız

Degerli yorumunuz icin sagolun hocam karisik olmasi diger tema sistemldrinden farkli olmasindan kaynalaniyor :D

wmaraci
reklam

mtpektas mtpektas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Metin gövdesi ile sağ ve soldaki widget alanları arasına biraz boşluk eklerseniz göze daha iyi görünür..

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

mtpektas adlı üyeden alıntı

Metin gövdesi ile sağ ve soldaki widget alanları arasına biraz boşluk eklerseniz göze daha iyi görünür..

kodlama bilgilm yok hoam fakat en ykaın kodlama yaptırıcağım zaman bu isteğiniz üzerine çalışmalarda bulunucam

mtpektas mtpektas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 0 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

nicktr adlı üyeden alıntı

kodlama bilgilm yok hoam fakat en ykaın kodlama yaptırıcağım zaman bu isteğiniz üzerine çalışmalarda bulunucam

İşe başladığımızda hiçbirimizin yoktu. Sildik baktık ne gitmiş, ne duruyor. Ona göre anladık. Bunu silersem bu olur şunu silersem şu olur diye. 50 yazan değeri 5000 yaptım zamanında farkı net görebilmek için. Zamanla deneye yanıla anladım neyin nasıl olduğunu. Sayfanın kenarlarına boşluk eklemek zor değil. Deneme yanılma yöntemi ile yapabilirsiniz. Boşuna bence para harcamayın. Tutumlu olalım.

Bakın bu da benim açtığım konu: https://wmaraci.com/forum/blog-fikir-alisverisi/wmaraci-sayesinde-gunde-yaptiklarim-256213.html#post1469780

Eski halinden yeni haline nasıl geldiğini gösterdim. Hala da uğraşıyorum sitem için. Hala öğreniyorum. Siz de öğrenebilirsiniz... :):):)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

mtpektas adlı üyeden alıntı

İşe başladığımızda hiçbirimizin yoktu. Sildik baktık ne gitmiş, ne duruyor. Ona göre anladık. Bunu silersem bu olur şunu silersem şu olur diye. 50 yazan değeri 5000 yaptım zamanında farkı net görebilmek için. Zamanla deneye yanıla anladım neyin nasıl olduğunu. Sayfanın kenarlarına boşluk eklemek zor değil. Deneme yanılma yöntemi ile yapabilirsiniz. Boşuna bence para harcamayın. Tutumlu olalım.

Bakın bu da benim açtığım konu: https://wmaraci.com/forum/blog-fikir-alisverisi/wmaraci-sayesinde-gunde-yaptiklarim-256213.html#post1469780

Eski halinden yeni haline nasıl geldiğini gösterdim. Hala da uğraşıyorum sitem için. Hala öğreniyorum. Siz de öğrenebilirsiniz... :):):)

Hocam ben 1 ayda epey ilerledim ama :D

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)
Siteniz güzel özellikle de hızını beğendim. Google da da çoğunlukla karşılaştığım bir sitedir.

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

Siteniz güzel özellikle de hızını beğendim. Google da da çoğunlukla karşılaştığım bir sitedir.

Değerli yorumunuz için çok tesekkur ederim hocam :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al