ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

http://antikkafa.com/ bu da benim blogumun tasarımı tarzlarımız farklı ama olsn.


tam benim istediğim gibi bir tema çok uğraştım ama maalesef böyle yapamadım:(

Ek Olarak:

Yaziverdik adlı üyeden alıntı

Hobi amaçlı bile olsa domain ve hosting fazla bir miktar değil toplam 40 TL idare edecek hostingli bir domaine sahip olabilirsiniz.
Domain kayıt ücreti İHS gibi bir firmada 20 TL ve hosting ise Güzel Hosting gibi bir firmada basit paket ile 20 TL olarak toplam yıllık masrafı 40 TL olacaktır. Hosting firmasını iyi demeyenler olabilir ama ben kullanıyorum gayet memnunum. Blog için her ihtiyacı karşıyalacak bir firma bence.
Eğer daha güzel olsun istiyorsanız hobi olarak bile olsa böyle yapmanız sizin için daha uygun olur. Bırakmayı düşünmeniz halinde hosting de kayıtlı dosyalarınızı ve database dosyanızı alıp bırakabilir istediğiniz zaman yeniden başlamak istediğinizde ilgili firmayla anlaşıp dosyalarınızı yükler kaldığınız yerden devam edersiniz.
Blogspot üzerinde ters bir şey olursa tüm blog kaldırılabilir yazılarınız emeğiniz sizi üzebilir. Eğer güzel bir şekilde devam etmek ve takip edilmek istiyorsanız iyi bir domain alıp az bir seo ile kullanıcıları kısa sürede blogunuza çekebilirsiniz.
Böylece para kazanmak istediğinizde önünüz daha açık olacaktır. Para kazanma olayında reklam verecekler belli bir referans, aktiflik, içerik yeterliliği ve kullanıcı girişine bakılacaktır. Bu google adsense bile olsa bu böyledir.
Geç kalmadan bir şeyler yazıp devam etmek istiyorsanız yazdıklarımı düşünmenizi tavsiye ederim.
Ama kesinlikle tüm bunları gerçekleştirdikten sonra aktifliğiniz düşüşe geçmemeli, olay sadece domain ve hosting almak değil insanları ilgi ve arama alanına yönelik yazılarla her geçen gün blogunuzu kalkındırmakta.


bilgiler için teşekkürler araştıracağım