Kardeşim başlık kısmında ;
*Bilgisayarla yaşıyorum yazısını photoshoptan png olarak yazıp logo olarak koy görüntü olarak daha iyi gözükecektir.
*Sloganın daha iyi olabilir.
*Sosyal medya butonlarını admin panelinden etkinleştir yani sosyal medya önemli her birinden hesaplar açıp linkini header kısmına panelden ekle.
*Kullandığın temada sınırsız renk seçeneği var ve anasayfaya yakışan en iyi renk kırmızı bunu düzelt.
*Yan menüde bulanan 145x145 reklamları kaldırmanı öneriyorum banada bir abim demişti modası geçti artık onun.
*Kategorilerin sağ menüde durması güzel birşey fakat üst menün boş kalmış bu yüzden kategorileri sınıflandırarak üst menüye ekle örnek veriyorum: Mobil Kategorisi Al Kategori:Android , iOS gibi ;)
*Yazılara yorum kapalı şuanda farkındasındır umarım , ziyaretçilerin görüşlerini herzaman almalısın bu yüzden yorumları aç
Footer Alanındaki Eksiklikler;
*İlk olarak Copyright bölümünde ki 2011'i 2014 yap Ecce Tasarım yazısını kaldır unutma tema artık senin onun orda durması önemli değil.
*Siteye bir site haritası oluşturup Ecce Tasarım yerine koyabilirsin.
*Google Adsense reklamları barındırıyorsun bu yüzden sitende bir gizlilik politikası sayfası oluşturman gerekir.Googlede aratarak örnek bir sayfa bulabilir üzerinde düzenlemeler yapıp paylaşabilirsin.Gizlilik Politikası sayfasını oluşturduk sonra bunu footer alanına ekle.
*Footer bölümündeki etiketler bileşenini kaldır bence.
Şimdilik aklıma bu kadar geliyor :) Takıldığın yer olursa sorabilirsin aynı temayı kullanıyoruz
www.marjinalyazar.com 'a girerek biraz ilham alabilirsin ;)