Yiğitsan Metal olarak İstanbul hurdacı piyasasında edindiğimiz sektör tecrübesi ve bilgi birikimi ile uzun yıllardan günümüze güvenilir hurdacılık hizmeti vermekteyiz. Bireysel veya kurumsal olarak yüksek tonajlı olmak üzere her türlü hurda türü için adresten alım yapmaktayız. Firmamızı çok sayıda hurdacının yer aldığı İstanbul hurdacılar piyasasında diğerlerinden öne çıkaran en önemli özelliğimizin başında yüksek tonajlı ve adresten hurda alımı yapmamız gelmektedir. Aynı zamanda yüksek fiyatla alma ve yerinde ödeme hizmetlerimiz sayesinde en çok tercih edilen hurdacı firması olmaktayız.

En yüksek fiyatla hurda alımı yapan İstanbul hurdacı firması olarak siz değerli müşterilerimize daima kazandırmaya devam ediyoruz. Tarafımıza vereceğiniz hurdalarınızın ton miktarı arttıkça tarafınıza özel olarak birim fiyat önermekteyiz. Hali hazırda piyasa değerinin zaten üstünde olan fiyatlarımızı daha da artırarak kazancınızın üst düzey olmasına vesile olmaktayız. Böylece civardaki en karlı hurda satışını gerçekleştirmenize olanak tanımaktayız.

Yüksek tonajlı alım, adresten alım, yüksek fiyatlı alım ve yerinde ödeme şeklinde çalışmamız İstanbul hurdacı camiasında tüm il genelinde geçerlidir. Bu şekilde araçlarımızın ulaşabildiği tüm noktadaki her türlü hurdayı kısa sürede almaktayız. Söz konusu hurdaların tonajı ve durumu fark etmeksizin alanında uzman ekibimiz ve teknolojik araç gereçlerimiz ile güvenli bir şekilde alınmasını sağlamaktayız.