Kayak merkezi transferleri, Truva Group markasının bir parçasıdır ve şoförlü hizmetlere odaklanır. Lüks araçlarımız ile birinde sizi A noktasından B noktasına rahatça götürüyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve diğer illerden Uludağ ve Kartalkaya kayak merkezleri başta olmak üzere diğer kayak merkezlerine ulaşım hizmeti sağlıyoruz. İster sadece bir kişi olun isterseniz +10 kişi olun aynı aynı aracı tek fiyat ödeyerek rezerve edebilirsiniz. Kayak merkezi transferine, ister İstanbul Havaalanı isterseniz Sabiha Gökçen Havaalanı olsun havaalanında sizleri karşılayarak araca eşlik eden bir ekibimiz var. Size her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Filomuz Mercedes Vito, Mercedes Sprinter ve daha büyük arkadaş ve aile grupları için minibüs ve otobüs seçeneklerimiz vardır. Talep üzerine bu özel araçlarla özel transferler de organize edebiliriz.

 

Teknolojinin önerdiği ihtiyaçlar ve çözümler dahilinde kurulmuş olan kayaktransfer.com platformu, çevrimiçi rezervasyonu ile erişen kullanıcı için büyük ölçüde basitleştirilmiş bir rezervasyon sistemi sunar. Kolay ödeme sistemi aracılığıyla birkaç tıklamayla rezervasyon yapabilir ve seyahat belgenizi e-mail olarak alabilirsiniz. kayaktransfer.com, müşterilerinin giderek artan online transfer rezervasyonlarını daha iyi yönetebilmek için, sürekli yenilenen ve elden geçirilen araç filosuna düzenli olarak önemli miktarda kaynak yatırımı yapmaktadır.

 

Kartalkaya ve Uludağ için özel transferlerde çözüm ortağınız.

 

Türkiye'deki tüm kayak merkezlerine transfer hizmeti sunuyoruz.

 

Herhangi bir istek veya sorunuz için hemen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 0216 688 5588 'i arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

Şirketin gerçekleştirdiği transfer rezervasyonlarının yönetimindeki mükemmel operasyon sistemi ile araçlar anlık takip edilmektedir. 

 

Kayaktransfer.com, araç filosu, sürücüleri ve bağlı şirketleri aracılığıyla yıllar içinde ve bugün de, tek transfer hizmetinden araç tahsisine kadar farklı operasyonları yürütür. Kartalkaya ve Uludağ kayak merkezine çok sayıda misafirin transfer ihtiyacını başarılı bir şekilde yönetmiştir. Kartalkaya ve Uludağ'daki otellere ulaşım konusunda uzmanlaşmıştır.

 

Sürekli kararlılık, yenilik yapma arzusu ve her zaman gelişme arzusu bugün kayaktransfer.com'un müşterilerine yüksek kaliteli hizmeti en rekabetçi fiyata sunmasını sağlıyor.

 

4 adımda aracınız hazır.

 

 

    1. Alınacak yeri ve gideceğiniz oteli seçin

 

    1. Transfer tarihini, saatini ve yolcu bilgilerini ekleyin 

 

    1. Online olarak kredi kartınız ile ödeme yapmayı seçin

 

    1. Seyahat belgenizi alın.

 

 

Kayaktransfer.com, Türkiye'nin tüm kayak merkezlerine en güvenli, en konforlu ve ulaşım hizmetinden daha ucuz olan güvenilir transferler sunar. İhtiyaçlarınız için doğru araca sahibiz, ister tek başınıza, ister çift olarak veya grup olarak seyahat ediyor olun, her durum için aracımız bulunmaktadır.

 

Mercedes Vito ve benzeri araçlarımız ile 5 kişiye kadar taşımaya uygun, yolcular için maksimum konfor ve alan sunan tüm araçlarımız kış aylarında termal lastikler, kar zincirleri ve kar paletleri ile donatılmıştır.

 

Mercedes Sprinter ve benzeri araçlarımız tüm yolculara alan ve üstün konfor sunarken kayak, snowboard ve çok daha fazlası gibi kışlık bagajlar için de geniş bir alan sağlamaktadır. Tüm minibüslerimiz kış aylarında termal lastikler, kar zincirleri ve kar paletleri ile donatılmıştır.

 

Sadece talep üzerine temin edilebilen otobüslerimiz, 46 yolcuya kadar olan grupların taşınması için idealdir. Mevcut düzenlemeleri, otobüslerin varış noktanızdaki otele ulaşmasına kolaylık sağlayacak operasyon merkezimiz transferi yönetmektedir.

 

Kartalkaya ve Uludağ her zaman Türkiye'nin en popüler kış destinasyonlarından biri olmuştur. Kartalkaya, Uludağ ve diğer kayak merkezleri, kayak ve snowboard yapmayı sevenler için mükemmeldir. 27 yıldan beri Kayak Merkezlerini ana Havaalanlarına bağlayan Özel Transfer hizmetleri sunuyoruz.