Merhabalar, 5 gün önce içerik girmeye başladığımız internet sitemiz hakkında sizlerden fikir almak istedim. İçerik w*rez olduğu için forumda paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum fakat fikir almak istiyorum.

Sitemin adresini aşağıda belirttim. İki kişi yürütüyoruz, günde 10 içerik girmeye çalışıyoruz. Dün 1-2 forumda ve 1-2 dizinde anahtar kelimem ile konu ekledim.(ne kadar sağlıklı belirtirseniz iyi olur)

Google'da kullanıcıların arayabileceği türden aramalar yaptığımda bazı konularda 1. sayfa bazı konularda 2.sayfa(çoğunlukla 2.sayfada yer alıyor). Seo eklentisi olarak yalnızca Yoast kullanıyorum. Bugün site analizi yaptığımda Alexa 7 milyonlarda, Google index 150'lerde bulunuyor.

İlk sayfa ve ilk sıralara ilerlemem konusunda yardımcı olabilir misiniz? İnternet sitem için ne önerirsiniz? Ne yapmalıyım?

Şimdiden bilgilendirici mesajlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

İnternet sitem: hemenindir[dot]co com değil co dur.



Ek Olarak: Ayrıca 3-4 gün içerisinde sunucu satın alacağım ve up/down işlemini gerçekleştireceğim. PPD siteler(turbobit vs.) ve cloud.mail.ru ya upload etmeyi düşünüyorum kullanıcılar açısından da mail.ru iyi bir tercih olabilir. Ama siteyi açmaktaki temel amacım da para kazanmaktır bunu da belirtmek istiyorum. Şık bir tema ile ilerlemek, profesyonel olmak, kullanıcı dostu olmak, zırt pırt her köşeden reklam bulundurmamak istiyorum.

Not: Şuanki tema geçicidir. Daha fazla içerik ekledikten sonra portal tarzı bir temaya geçiş yapmayı planlıyorum.