lostyazilim

Balık avları ile ilgili blogum

5 Mesajlar 727 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

muratsdemic muratsdemic WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
Arkadaşlar bu blog işini para için yapanlar varmış ben hobi olarak başlıyorum ilerleyen zamanlardada geliştireceğim inşallah şimdilik kötüde olsa 2 dakikanızı çalabilirsem ve bir yorum alabilirsem bana yeterecek Balık avı ve teknikleri ile ilgili balık aksiyonları ve pskolojileri ile ilgili bloglar yazıyorum 10 yaşından beri merak sardığım bu hobime gönül verdim bir çok bilgi edindim benim gibi meraklı olan arkadaşlar varsa onlarada yardımcı olmak isterim bloğumu inceleyip hatalı yerleri bana bildirirseniz sevinirim düşünceleriniz benim için altın değerinde..

http://balikmanya.blogspot.com.tr/2015/11/balk-avnda-lrflight-rock-fishing-teknigi.html
impjix

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

impjix impjix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 2426
  • Beğeniler 809 / 814
  • Ticaret 17, (%100)
Merhaba,

Dostum benimde çocukluğumdan beri hobimdir. Sabah 5lerde galata köprüsünde beklemek, kireçburnundan haber gelince koştur koştur gitmek.

Bloğunu sık kullanılanlara ekledim, yarın sakin kafayla okuyacağım. Göz gezdirdiğimde ise hatalı bir yer olduğunu sanmıyorum ticari bir amaç peşinde değilsin şimdilik. Sadece makalelerini yazararsan hit geleceğine eminim.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
İlgin için çok teşekkür ediyorum umarım ilerleyen zamanlarda beraber av yapma fırsatı buluruz dediğim gibi hobim bu uzun zamanın tecrübesi var umarım yardımcı olurum bir çok insana iyi geceler dilerim.

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Dostum balık sevdalısı biriyim. Sana tavsiyelerim olacak, içerik yazarken, sayfa düzenine dikkat etsen daha iyi olur. Hiç paragraf bırakmadan imla kurallarına dikkat etmeden bodoslama düm düz yazmışsın inan 3. satırdan sonra gözüm yoruldu okuyamadım. Dikkat e alırsın umarım. Başarılar..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 10 / 23
  • Ticaret 31, (%100)
Ilginiz için teşekkür ederim her eleştiri benim için Ödüldür düz olarak yazdım düzenlemesi daha yapılacak tabiki :))

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al