121864-670d53794f827.png

www.bilgeo.com

Bilgeo.com, bilgiye hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmanızı sağlayan bir bilgi paylaşım platformudur. Amacımız, her yaş grubundan insanın ihtiyaç duyduğu çeşitli konularda kapsamlı ve doğru bilgiyi sunmaktır. Geniş yelpazede içeriklerimiz ile teknoloji, astroloji, bilim, eğitim, sağlık, kültür ve daha pek çok alanda güncel bilgilere kolayca erişebilirsiniz.

Sitemizde yer alan içerikler, uzman editörlerimiz tarafından titizlikle hazırlanmakta ve sürekli güncellenmektedir. Bilgiye hızlı ulaşmak isteyen herkesin, kaliteli ve doğru bilgilere kolayca erişmesini sağlamak en büyük hedefimizdir. Ayrıca, kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde aradığınız içeriğe rahatça ulaşabilir, ilgi çekici konuları keşfedebilirsiniz.

Siz de bilginin gücüne inananlardansanız, bilgeo.com’u ziyaret ederek bilgi dolu dünyamıza katılın!

Bilgeo.Com'un Kuruluş Hikayesi

Uzun zamandır böyle bir site açmayı planlıyordum, tüm dünyanın site sahibi olmasına yardımcı olduk ama kendimiz için birşeyler yapamadık.

Sonunda oturdum düşündüm araştırdım, sordum soruşturdum hem kısa hemde akılda kalıcı olsun diye bu ismi buldum.

Madem öyle saçma sapan bir başlanngıç yapmayalım dedim ve JET hızında bir tema ayarladım, hem Google Pagespeed'te hemde GTmetrix'te yüksek puanlara sahip bir tasarım ile yayına başladık.

Artık wikipedia skipedia gibi sitelerde arama yapmanıza gerek yok herşeyi burada bulabileceksiniz 😅

Desemde öyle bir niyetim yok, amacım aklımdakini yazmak ve insanlarla paylaşmak.

Site alt yapısı blogger ile çalışmaktadır. Google'da bir yerlere gelmek istiyorsak Google ile iş birliği yapmamız gerektiğini düşündüm, Ayrıca hosting vs. gibi sorunlar ile uğraşmakta istemedim.

Şuan söyleyeceklerim bu kadar gelin ve sitemizi ziyaret edin. Belki ilerde dünyada büyük bir yerlere geliriz bellimi olur.

121864-670d56667167e.png

 

121864-670d56708fa43.png

Sitemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hakkında sayfasını ziyaret edeceksiniz tabiki.