lostyazilim

Blog Dünyam | Bir Web Klasiği... | blogdunyam.net

13 Mesajlar 2.111 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NiqhtMare NiqhtMare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Blog Dünyam, 16 Temmuz 2014 tarihinde açılmış, hemen o gece hizmete sunulmuştur. Bu sitede a'dan - z'ye her kategoride yayın yazacağız. Blog Dünyam'da sizlere daha iyi hizmet vermek için 14 kişilik bir gizli editör ekibimiz vardır. Bunun yanı sıra Ömer Alpı diye bir arkadaşımın kurduğu web designer ekibi vardır. Ben psd tema çizerim onlar psd to blogger ve psd to wpye kadar işler o temayı. Yani sitemizde sorunlar çıkmaz. Sizlere daha iyi vakit geçirtmek için alt alan adları yapacağız. Ve temaların demolarında sıkıntı çıkmasın diye önizleme alt alan adı alacağız ki sitemiz kapanana (mümkün değil) kadar o demoları ve indirmeleri rahatça yapın. Tüm script ve temaların .js ve .css dosyalarını özenle saklıyoruz ki tema sahibi wmliği bırakıp yüklü olan siteyi vs. kapatırsa temasız kalmayın diye :) Neyse daha çok işimiz var arkadaşlar görüşürüz

Site : www.blogdunyam.net

wmaraci
reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
tema güzelmiş kullanmak isterim :)

• Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

tema güzelmiş kullanmak isterim :)

EcceTasarım'ın teması kardeşim EccePure :)

fersev fersev Keyfekeder Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 92 / 62
  • Ticaret 23, (%100)
bencede tema güzel istersen sitemden reklamını yapabilirsin. :)

site alımı yapılır.
wmaraci
wmaraci

ugurcan33 ugurcan33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Tema yakışmış

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
14 kişilik bir gizli editör ekibimiz vardır.

14 kişilik hayali ekibim var demiyor da, gizledik diyor. O 14 adam ne kadar alçak gönüllü hiç demiyor arkadaşım biz yazıyoruz niye sen isim yapıyorsun diye...

Birde Ömer Alpı'ya bir çizim gönderinde sitenin kendine has bir teması olsun önce kendinizden başlayın.

Eleştirilerim bu kadar. Dikkate al, insanları kandırma.
baranos

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

14 kişilik hayali ekibim var demiyor da, gizledik diyor. O 14 adam ne kadar alçak gönüllü hiç demiyor arkadaşım biz yazıyoruz niye sen isim yapıyorsun diye...

Birde Ömer Alpı'ya bir çizim gönderinde sitenin kendine has bir teması olsun önce kendinizden başlayın.

Eleştirilerim bu kadar. Dikkate al, insanları kandırma.

Yavrum 14 kişilik ekibime adları geçmeden yardım etsinler site kalabalık olmasın diye her hafta para ödüyorum. Zor oluyor gerçi ama bir şekilde ödüyorum ödemediğim haftalar oluyor bişi yapmıyorlar artık kardeş gibiyiz... Bu arada kendime has temalarımın psd halleri evimdeki pcde kayıtlıydı... Hani bu olursa bu olsun diye koca bir arşiv yapmıştım ama en sonunda sistemi çöktü nasıl bilmiyorum ama çökmüş sistemi şu an evde değilim zaten tatildeyim... Gidince baştan başlayacağım tema çizimine ve o zaman kendine ait bir teması olacak sitemin.... Eleştirilerini münasip bir tarafından uydurmadan önce nasıl olabileceğini bir düşün istersen !

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

NiqhtMare adlı üyeden alıntı

Yavrum 14 kişilik ekibime adları geçmeden yardım etsinler site kalabalık olmasın diye her hafta para ödüyorum. Zor oluyor gerçi ama bir şekilde ödüyorum ödemediğim haftalar oluyor bişi yapmıyorlar artık kardeş gibiyiz... Bu arada kendime has temalarımın psd halleri evimdeki pcde kayıtlıydı... Hani bu olursa bu olsun diye koca bir arşiv yapmıştım ama en sonunda sistemi çöktü nasıl bilmiyorum ama çökmüş sistemi şu an evde değilim zaten tatildeyim... Gidince baştan başlayacağım tema çizimine ve o zaman kendine ait bir teması olacak sitemin.... Eleştirilerini münasip bir tarafından uydurmadan önce nasıl olabileceğini bir düşün istersen !

Güzel hayal gücü, baya dokunmuş sözlerim. Uslubunuz yanlış ayrıca, "yavrum" falan hiç hoş değil. "Eleştirilerini münasip bir tarafından uydurmadan" çok yanlış hareketler bunlar.
baranos

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Güzel hayal gücü, baya dokunmuş sözlerim. Uslubunuz yanlış ayrıca, "yavrum" falan hiç hoş değil. "Eleştirilerini münasip bir tarafından uydurmadan" çok yanlış hareketler bunlar.

Ben babama bile yalan söylememişken senin bana yalancı demen dokunuyor. Yavrum falanda ordaki kızgınlığımdan geliyor. Ne söylemiş olursan ol ne düşünüyor olursan ol yinede sizinle daha fazla tartışmayacağım. Kötü kelimeler kullandığım için sizden özür diliyorum. Tartışmaya burda son vermiyorsanız eski yorumlarınızı silip benimle facebook üzerinden iletişime geçmenizi rica ediyorum.
JackkerL

kişi bu mesajı beğendi.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Sonuna kadar haklısınız, karşınızdaki bana biraz çocuk gibi geldi.
JackkerL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al