Merhaba arkadaşlar,

BloGame.net şimdilik metin2 panelleri ve hileleri paylaşan yeni bir blogtur.Blogtaki temel amacımız metin2 hileleri üzerinde.Paylaştığımız tüm hileler videolu ve sesli anlatımı ile birlikte yayınlanır ve bu anlatımlar bize aittir.Böylelikle henüz yeni olan arkadaşlarımızın veya hile kullanımında zorluk çeken arkadaşlarımızın kolaylıkla hilelerimizden faydalanması.

Şimdilik,
yabancı forumlardaki hilelerin türkçe versiyonlarını yayınlamaktayız.Yani kendimiz hile yapmamaktayız.Fakat çok yakında kendi hilelerimizi yaratmaya başlayacağız.Şuan paylaştıklarımız başkalarının hileleri de olsa paylaştıklarımızın büyük bir kısmı daha önce diğer forumlarda paylaşılmamış ve ücretsiz hileler.

Örneğin;
Magicmetin2 botunu ilk keşfedenlerden biri xRecx yani benim. Hileyi ilk keşfettiğimde daha birçok özelliği çalışmıyordu.Bu yüzden paylaşmadım.Paylaşmamamın diğer bir nedeni ise 2 güne bir yeni versiyonunun çıkmasıydı. Daha sonra gördüm ki hiledeki tüm özellikler aktif hale gelmiş. Bunu görür görmez www.blogame.net'te paylaştık.Daha sonra diğer bloglarda yayınlanmaya başladı. Hala birçok blogta paylaşılmamış ücretsiz m2bob benzeri bir bottur ve türkçe versiyonu ile sesli ve görüntülü anlatımı sitemizde mevcuttur.

Neden biz?
Küçük meblâlar için sizlerin canını sıkmıyor , sitemize reklam ve link kısaltmaları eklemiyoruz.
Tüm hilelerimizin anlatımları sizleri düşünülerek en basit şekilde çekilmiştir.
Tamamen kendimize ait anlatımlarımız mevcuttur.

Website: www.blogame.net
İletişim: blogame (skype)